AFN Wzdlozny do poprzecznego
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
zineq
- Mały gagatek

- Auto: Golf VI 2.0BiTdi 320+
- Silnik: CUAA
- Kontakt:
AFN Wzdlozny do poprzecznego
witam mam tanio do kupienia silnik afn wzdłużny da rade go wrzucić do poprzecznego ??
co potrzeba ??
co potrzeba ??
-
arwam
Witam, mam podobny problem padł mi silnik AFN 1,9 tdi w alhambrze i kupiłem taki sam ale wyciągnięty z audi A4.Mechanik mówił że jestem urodzony pod szczęśliwą gwiazdą a teraz wybrzydza że otwory pod łapę zawieszenia silnika są M 8 a były M 10 i jeszcze coś tam i że koło zamachowe nie spasuje na wale korbowym.Kupiłem z silnikiem turbo i też miał problem że ślimak w przeciwnym kierunku ale dzwoniłem do Gościa co regeneruje .Powiedział żeby popuścić śruby i można obrócić.Wiecie coś na ten temat ?
Będę wdzięczny a i sam może będę mógł coś doradzić
Będę wdzięczny a i sam może będę mógł coś doradzić
-
arwam
różnią się od strony filtra oliwy , osobiście nie kupił bym silnika wzdłużnego do auta poprzecznego bo po co w tej samej cenie można mieć p&parwam pisze:nie powinny sie różnić
Ostatnio zmieniony pt wrz 18, 2009 17:31 przez vision, łącznie zmieniany 1 raz.
-
arwam
gdzie on to napisał bo piszesz do wiesiek s,dodaj przerzucenie i podrobienie( przystosowanie) tanioarwam pisze:czytaj uwąznie autor pisze że ma TANIO do kupienia silnik wzdłużny.
Ostatnio zmieniony pt wrz 18, 2009 17:38 przez vision, łącznie zmieniany 2 razy.
-
arwam
teraz to przystosować zostaje , bo po ptakacharwam pisze:a prawdę mówisz vision, a le tu też już po ptokach jest bo silnik jest już zakupiony i teraz już nic nie zmienisz
[ Dodano: 18 Wrz 2009 17:42 ]
co znaczy tanio , bo mnie motorownia wyszła ok 2 kołazineq pisze:witam mam tanio do kupienia silnik afn wzdłużny da rade go wrzucić do poprzecznego ??
Ostatnio zmieniony pt wrz 18, 2009 17:43 przez vision, łącznie zmieniany 1 raz.
Problem jest z częścią otworów w bloku silnika ,są 8 mm a w starym były 10 mm i mechanik narzeka że mi tego nie zrobi bo jak spadnie silnik to on nie będzie odpowiadał Sam mnie wrobił w to kupno jeszcze w jedną stronę jechałem 400 km po niego.
Zastanawia mnie tylko jedno -rozmawiałem z gościem który mi powiedział że w Galaxy są też na 8mm
Zastanawia mnie tylko jedno -rozmawiałem z gościem który mi powiedział że w Galaxy są też na 8mm