Rozrząd VW LT 35 TDI, stukanie w silniku
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Rozrząd VW LT 35 TDI, stukanie w silniku
Mam vw LT35 2.5 TDI 99r. chce powymieniac paski napinacze pompe wody i pase wielorowkowy, moze ktos mi poradzi jakich firm wymienione wyzej czesci najlepiej zastosować?
Mam tez drugie pytanie, otóz słysze w silniku jakby stukanie ale nie jest to metaliczny dzwiek, bardziej jakby powietrze pod cisnieniem (nie zawsze to slychac ale coraz czesciej) jakby jakis drewniany patyk w szprychach. Moze ktos wie co to moze byc
Mam tez drugie pytanie, otóz słysze w silniku jakby stukanie ale nie jest to metaliczny dzwiek, bardziej jakby powietrze pod cisnieniem (nie zawsze to slychac ale coraz czesciej) jakby jakis drewniany patyk w szprychach. Moze ktos wie co to moze byc
- andrew.zbyrko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jeżeli stukanie ustaje po wciśnięciu hamulca to prawdopodobnie jest to pompa vacum, jest to częsta usterka w tych silnikach [także w T4] jeżeli nie ma żadnych problemów z hamulcami to nie ma się co przejmować.patrykjurek pisze:Mam tez drugie pytanie, otóz słysze w silniku jakby stukanie ale nie jest to metaliczny dzwiek, bardziej jakby powietrze pod cisnieniem (nie zawsze to slychac ale coraz czesciej) jakby jakis drewniany patyk w szprychach. Moze ktos wie co to moze byc
topbrakes.pl
Hamulce na ulicę i do Sportu: klocki hamulcowe, tarcze hamulcowe, przewody w stalowym oplocie
Hamulce na ulicę i do Sportu: klocki hamulcowe, tarcze hamulcowe, przewody w stalowym oplocie
- 21Golfista21
- Gadatliwa bestia
- tomekzabrze
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Nowicjusz