panowie mam taki problem ze moja wskazowka teperatury ani drgnie jade w trasie czyli po 2000 km i nic nawed nie drgnie niewiem jaki problem moze byc... wiatrak normalnie sie wlacza... prosze o odp pozdrawiam

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Sztomel pisze:albo padł czujnik temperatury płynu chłodzącego albo zaśniedziały styki przy wtyczce od tego czujnika albo padł wskaźnik temperatury w desce rozdzielczej albo jest gdzieś przerwa w obwodzie od czujnika do wskaźnika na zegarach.
Sprawdz na vagu jaka temp. widzi ECUsosna232 pisze:WITAM
panowie mam taki problem ze moja wskazowka teperatury ani drgnie jade w trasie czyli po 2000 km i nic nawed nie drgnie niewiem jaki problem moze byc... wiatrak normalnie sie wlacza... prosze o odp pozdrawiam![]()
termostat jest otwarty i dlatego nie zagrzejesz auta - nowy wahler i po problemiepiter_s pisze:ja mam problem tego typu, od niedawna jak jest ostatnio chłodniej to temp. nie przekracza mi 70stopni, po przejechaniu np. 15km.
czy to normalka czy tak w tej porze roku jest???, na jałowym biegu tez chwile trzeba czekac zeby go nagrzac do 90.
co radzicie??, po odpaleniu zimnego silnika i odczekaniu kilku minut górny wąż sie nagrzewa a dolny zimny, to termostat chyba ok??.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości