Vacum pompa 130Pd
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Vacum pompa 130Pd
Witam dzis doszedlem ze z pompy podcisnienia mam wyciek oleju napedowego.W zw. z tym postanowilem odkrecic od niej czarny dekiel pod ktorym znajduje sie stalowa uszczelka .Na tej uszczelce sa wyrazne slady ze przepuszcza olej.I teraz pojawia sie problem z kad wziac taka uszczelke ,gdy zadzwonilem do serwisu powiedzeli mi ze pompa jest nie rozbieralna w zw. z tym uszczelki nie mozna dokupic osobno lecz cala pompe.Czy ma ktos jakis pomysl gdzie mozna bykupic taka uszczelke, czy moze zlozyc to na klej badz jakis silikon?Prosze o pomoc.
frik1
Umnie pali bez problemu na dotyk wiesz to jest ropa wiec nie kazdy material sie nadaje.Ja kupilem dzis dwuskladnikowy klej mam nadzieje ze zakleje i bedzie swiety spokoj.Zostawiam na noc wiec jutro napisze czy zdalo egzamin.Pozdrawiam
[ Dodano: 13 Sie 2008 22:30 ]
Dzis po zaklejeniu olej ciekl jak wsciekly wiec kolejna rozbiorka ale w koncu pokonalem to silicon do wysokich temperatur i ani kropli wycieku
[ Dodano: 13 Sie 2008 22:30 ]
Dzis po zaklejeniu olej ciekl jak wsciekly wiec kolejna rozbiorka ale w koncu pokonalem to silicon do wysokich temperatur i ani kropli wycieku
frik1