Rezonans w okolicy rozrzadu gdy trzymam na gazie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Rezonans w okolicy rozrzadu gdy trzymam na gazie
ma problem sprowadzilem golfa 95 rok 1,9tdi wymienilem w nim wszystko olej razad i po pewnym czasie jest taki problem jak trzymam pedal gazu na poltora tydsiaca obrotow to po prawej stronie slychac na wysokosci jak cos wpada w rezonas razad ok paski i filtry ok a to jak nie zniknelo tak jest prosze o pomoc co to moze byc
Ostatnio zmieniony pn sie 11, 2008 13:12 przez jacalysyxx, łącznie zmieniany 1 raz.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
Zobacz czy też u Ciebie się nie giba kólko niby masz TDI i półksiężyć ale u mnie na wolnych obrotach slychac takie stukanie kola
Zobacz czy też u Ciebie się nie giba kólko niby masz TDI i półksiężyć ale u mnie na wolnych obrotach slychac takie stukanie kola
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
panowie którzy pisali chłopakowi na pw pierdoły,dajcie sobie spokój bo jeśli ktoś się tu loguje,i pisze jakiś temat to widocznie oczekuje pomocy a nie haseł w stylu cytat z pw (ze u niego jak jest 6,5 tys obrotów to wszystko mu lata i mam zmienić na inny samochód),ze tdi tak maja itp,wrzućcie na luz bo nie tędy droga
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Autora informuje rowniez tu aby nie rozsiewal tego samego tematu po roznych dzialach.
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!