Twarde węże od chlodnicy i cos jeszcze..
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- jakubek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Twarde węże od chlodnicy i cos jeszcze..
Dzisiaj pojechalem do sklepu kupic nowy korek od zbiorniczka wyrównawczego bo górny wąz od chłodnicy byl bardzo twardy. Kupilem zalozylem i myslalem ze wszystko bedzie ok. Pojechalem pozniej jeszcze do sklepu wsiadam do samochodu a nie chce mi zakrecic tak jakby nie dał rady sie przełamac mysle no to ładnie.. ale za ktoryms razem sie udało ale pracował tak jakby nie chodził na ktoryms garze. Jakos dojechalem do domu zagladam pod maske wąż nadal twardy, odkrecilem powoli korek uszło cisnienie silnik zaczła normalnie pracowac i wszystko jest ok. Jaka moze byc przyczyna takiego zachowania silnika ?? Z góry dzieki za wszelkie odpowiedzi 

Ostatnio zmieniony pn cze 02, 2008 13:55 przez jakubek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
A nie przegrzałeś go? bo wygląda to na uszkodzoną uszczelkę pod głowicą skoro
może płyn się zbiera w cyl.?jakubek pisze:nie chce mi zakrecic tak jakby nie dał rady sie przełamac
[size=117]Meine white Golf:)[/size][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=181061]Niepozorny Varia(n)t[/url]
[b]Chcę się kto podpiąć do VAGa proszę o kontakt[/b]
[b]Chcę się kto podpiąć do VAGa proszę o kontakt[/b]
- jakubek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Mozliwe ze tak jest.. juz mniej wiecej wiem. Mam prawdopodobnie walniety blok;/ bo uszczelke robilem glowice tez skoro mowisz ze to moze byc przez to ze plyn zbiera sie w cylindrach to pewnie tak sie dzieje ;| No cóz czeka mnie zmiana silnika bądz auta. Dzieki za pomoc
Ostatnio zmieniony wt cze 03, 2008 15:30 przez jakubek, łącznie zmieniany 1 raz.