dziwny odglos zasysanego powietrza
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
dziwny odglos zasysanego powietrza
jak w temacie podczas jazdy tak w okolicach 1900 obrotow w momencie puszczania pedalu gazu slysze taki dziwny dzwiek zasysanego powietrza po stronie intercoolera bardziej slyszalne jest to jak silnik jest jeszcze zimny pozniej jak sie nagrzeje prawie tego nieslychac moze wiecie co moze byc nie tak moze ktos sie z tym juz spotkal dodam ze autko normalnie przyspiesza i nie kopci silnik to 1.9 tdi axr pompowtryski z gory dzieki za pomoc
-
- Użytkownik
najproścej to zdjąć koło (5 śrubgolfmaniac22 pisze:najlepjej to je wymontowac tak bedzie najdokladniej

Ostatnio zmieniony sob maja 24, 2008 09:21 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
-
- Użytkownik
wiem tylko że m.in. możesz ocenić stan turbinki czy puszcza olej czy nie, to że będzie zaolejony to normalka, grunt żeby tam nie było w ilości liczonej na szklankigolfmaniac22 pisze:jesli jest olej w ICto co wtedy?
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
Oleju tam zawsze troche bedzie.
Najlepiej to wszystko wyczyścić, też gdzieś w tym miejscu miałem dziure, przetarł mi sie wąż o ośke, jak miałem za bardzo zglebione auto.
pozdro.
Najlepiej to wszystko wyczyścić, też gdzieś w tym miejscu miałem dziure, przetarł mi sie wąż o ośke, jak miałem za bardzo zglebione auto.
pozdro.
viewtopic.php?t=130814" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -S3/page26" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -S3/page26" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Użytkownik
-
- Użytkownik