a to jest samochod o ktorym mowa moze ktos zna osobiscie auto????

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
jak cowboy zasugerował - zaślepiaj bo i tak za chwilę będziesz chciał zaślepiaćotles2 pisze:cowboy, bo walsnie chce to kupic ale w aso powiedzili mi ze mam podac nr czesci a nie bede wykrecal i spowrotem wkrecal wiesz o co chodzi bo mozna jezdzic tylko auto nie ma takiego "kopa"
mirass pisze:jak cowboy zasugerował - zaślepiaj bo i tak za chwilę będziesz chciał zaślepiaćotles2 pisze:cowboy, bo walsnie chce to kupic ale w aso powiedzili mi ze mam podac nr czesci a nie bede wykrecal i spowrotem wkrecal wiesz o co chodzi bo mozna jezdzic tylko auto nie ma takiego "kopa"
za 500 PLN to nigdy w życiu bym nie kupił takiej rurki - to juz prawie połowa kasy na chiptuningotles2 pisze:czy lepiej waszym zdaniem zaslepic czy wstawic nowa rurke z aso <500zl> i jak najlepiej zaslepic pzdr
jakieś głupoty Ci powiedzieli, zawór recyrkulacji spalin się otwiera w ustalonych momentach pracy silnika, jak naciskasz gaz to i tak jest zamkniety, czyli tak jak byś zaslepił..otles2 pisze:na kompie bylem powiedzieli ze to laczenie recyrkulacji spalin musibyc a nie moze byc zaslepione bo turbina zamiast dmuchac teraz dostaje spowrotem powietrze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 58 gości