Podczas jazdy na 5 coś piszczy w skrzyni
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Podczas jazdy na 5 coś piszczy w skrzyni
tak jak w temacie.
Podczas jazdy na 5 biegu przy przyśpieszaniu i czasami przy zwalnianiu cos piszczy?
chyba w skrzyni biegów.
co to moze być za przyczyna
Podczas jazdy na 5 biegu przy przyśpieszaniu i czasami przy zwalnianiu cos piszczy?
chyba w skrzyni biegów.
co to moze być za przyczyna
Ostatnio zmieniony czw sty 17, 2008 17:18 przez BazaMKII, łącznie zmieniany 2 razy.
A jak jedziesz na 5tym biegu i wciśniesz sprzęgło to dźwięk ustaje? Jeśli tak to napewno masz mało oleju w skrzyni, bo miałem w Golfie podobnie, a auto doktora bym odradzał, szczeże powiedziawszy, bo to jest środek dobry na raz do zagęszczenia oleju, radził bym poprostu dolać jakiś gęstszy olej do skrzyni i tyle
...a dzieci lubią misie jak w starej animacji lubią też blanty i sex w ubikacji...
Nie mam pojęcia jak wygląda sprawa z auto doktorem, tego rodzaju preparaty najczęsciej mi sie kojarzą ze starymi zdezelowanymi autami których ludzie na giełdzie chcą sie pozbyć.
Poczekamy aż odpowie na moje pytanie "główny zaintereowany"
Poczekamy aż odpowie na moje pytanie "główny zaintereowany"
...a dzieci lubią misie jak w starej animacji lubią też blanty i sex w ubikacji...
Najlepiej jak masz kanał lub jakiś podnośnik, korek to taka 4kątna wewnętrzna śruba(?), a znajduje sie ona przy kole od strony kierowcy. Jak skręcisz koła w lewo powinieneś ją widzieć. Wlewając olej (strzykawką, węzykiem) musisz wlać tyle ażeby lekko z wlewu ciekło i tak zakręcić i sprawdzić czy dalej bedzie wyło.BazaMKII pisze:dzięki za pomoc
a wiecie gdzie jest korek do wlewania oleju do skrzyni bo ja za bardzo się nie orientuje
sorki panowie ze wtrace ale moze ktos wie czy 5bieg do golfa 3 2.0 8v 2e 115km moge zalozyc od 1.9d? czy to bedzie to samo przelozenie czy moze troszke inne i nie bedzie zbytnio kolidowalo - walnal mi 5bieg i chce wymienic sama 5tke gdyz za cala uzywke skrzyni chca 600zl(najtaniej znalazlem) ale drogo mi sie widzi... z gory dzieki