Zmiana wartosci przeplywki po wirusie?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Zmiana wartosci przeplywki po wirusie?
witam mam takie pytanie do znawców tematu mianowicie robiłem ostatnio logi i w grupie przepływki dziwi mnie wartosc zadana przepływki mianowicie wynosi ona 808mg/r a aktualana z przepływki 847,9mg/r auto jest po wirusie i czy moze mi ktos wyjasnic po co mi zrobił ten magik taki myk?? czemu to słuzy badz czemu przeszkadza wydaje mi sie ze tnie paliwo bo auto ma ok 120KM i jedzie tylko 190km/h?? a chłopaki bez problemu lataja tutaj po 200 motor zdrowiutki wszystko pozatym git z góry dzieki za odp wrazie co to wrzuce te logi pozdrawiam
motor 1Z

Ostatnio zmieniony pn sty 07, 2008 20:43 przez golfir, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak na postoju masz takie wartosc to pozdrawiam
Jak w czasie jazdy to jest OK. Pytanie nie jest ile mg/r oczekuje sterownik a ile paliwa ma przy tej wartosc

Jak w czasie jazdy to jest OK. Pytanie nie jest ile mg/r oczekuje sterownik a ile paliwa ma przy tej wartosc

Nowa siedziba - GDANSK ul. PRZEMIAN 2 (boczna od starogardzkiej)
http://www.tune-up.pl -Tuning Gdansk
http://www.tune-up.pl -Tuning Gdansk
ta wartos jest pod obciazeniem tylko kolego
rob555 mógłbys mi wytłumaczyc po co ten myk i czy nie przez to auto mi sie nie chce krecic u góry?? na pierwszych dwóch biegach ciezko dojsc do 5 tys a u ojca w mk4 AGR spokojnie wchodzi na 5,5 ttys nie jezdze oczywiscie tak na codzien tylko w celu testów i moze dlatego jade tylko 190km/h???? nie wiem po co to jest a własnie sie wybieram do niego to moze by mi to poprawił i czy jest sen ustawic suszare na 1,2bara? bo teraz chodzi niby na 1,1 czy jest sens i czy bedzie to odczuwalne? z góry dzieki za odp
[ Dodano: Wto Sty 08, 2008 23:00 ]
a tak swoja droga to ile tego paliwa potzrebuje? i czy mozna to sprawdzic jakos z pozycji vaga??? dreczy mnie to niesamowicie bo shamuje auto i wykres nie bedzie ładny bo auto zyje pieknie z dołu w granicach 1700obr i pozniej nie czuc tej frajdy i jakby stygnie a wolałbym zeby to było równomierne odczucie
rob555 mógłbys mi wytłumaczyc po co ten myk i czy nie przez to auto mi sie nie chce krecic u góry?? na pierwszych dwóch biegach ciezko dojsc do 5 tys a u ojca w mk4 AGR spokojnie wchodzi na 5,5 ttys nie jezdze oczywiscie tak na codzien tylko w celu testów i moze dlatego jade tylko 190km/h???? nie wiem po co to jest a własnie sie wybieram do niego to moze by mi to poprawił i czy jest sen ustawic suszare na 1,2bara? bo teraz chodzi niby na 1,1 czy jest sens i czy bedzie to odczuwalne? z góry dzieki za odp

a tak swoja droga to ile tego paliwa potzrebuje? i czy mozna to sprawdzic jakos z pozycji vaga??? dreczy mnie to niesamowicie bo shamuje auto i wykres nie bedzie ładny bo auto zyje pieknie z dołu w granicach 1700obr i pozniej nie czuc tej frajdy i jakby stygnie a wolałbym zeby to było równomierne odczucie
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
pokaż logi...co do przeplywki to proponuje udać sie do osoby która ten soft zaaplikowała twojemu autkugolfir pisze:ta wartos jest pod obciazeniem tylko kolego
rob555 mógłbys mi wytłumaczyc po co ten myk i czy nie przez to auto mi sie nie chce krecic u góry?? na pierwszych dwóch biegach ciezko dojsc do 5 tys a u ojca w mk4 AGR spokojnie wchodzi na 5,5 ttys nie jezdze oczywiscie tak na codzien tylko w celu testów i moze dlatego jade tylko 190km/h???? nie wiem po co to jest a własnie sie wybieram do niego to moze by mi to poprawił i czy jest sen ustawic suszare na 1,2bara? bo teraz chodzi niby na 1,1 czy jest sens i czy bedzie to odczuwalne? z góry dzieki za odp![]()
www.vagtune.pl tel. 502730289