problem z moca 100KM
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
problem z moca 100KM
witam i o problemik pytam. a mianowicie problem polega na tym ze mam we wladaniu golfa 100KM PD i auto nie ma mocy. objawy sa takie ze dodajac gazu po przekroczeniu okolo 1500obrotow czuc jakby zalanczala sie turbina ale juz po 2000 obr juz nie nabieta przyspieszenia.dodam ze nie ma bledow w komputerze, wszystkie dane sa takie jak powinny byc, przeplywka chodzi na maxa , turbo tez dobrze daje, wymienilem juz filtr paliwa, byla wyjeta turbina i przeczyszczona , przeregulowane wtryskiwacze, sprawdzony uklad wydechowy, paliwo z baku bez problemu smiga, i nadal lipa.nie mam bledu a auto nie mam mocy, bajpas przy turbo trzyma.ja narazie juz nie wiem gdzie szukac problemu. pompcy
Ostatnio zmieniony wt paź 30, 2007 11:00 przez tssiwy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: problem z moca 100KM
zrób logi 1,3,4,11,13,23tssiwy pisze:witam i o problemik pytam. a mianowicie problem polega na tym ze mam we wladaniu golfa 100KM PD i auto nie ma mocy. objawy sa takie ze dodajac gazu po przekroczeniu okolo 1500obrotow czuc jakby zalanczala sie turbina ale juz po 2000 obr juz nie nabieta przyspieszenia.dodam ze nie ma bledow w komputerze, wszystkie dane sa takie jak powinny byc, przeplywka chodzi na maxa , turbo tez dobrze daje, wymienilem juz filtr paliwa, byla wyjeta turbina i przeczyszczona , przeregulowane wtryskiwacze, sprawdzony uklad wydechowy, paliwo z baku bez problemu smiga, i nadal lipa.nie mam bledu a auto nie mam mocy, bajpas przy turbo trzyma.ja narazie juz nie wiem gdzie szukac problemu. pompcy
jak ci wyregulowano pompowtryski?
www.vagtune.pl tel. 502730289