nowe wtryski zmienia pszczolke w szerszenia
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
nowe wtryski zmienia pszczolke w szerszenia
Witajcie mam takie pytanko a mianowicie gdy sie zmieni wtryski w silniku atd na jakies lepsze bardziej wydajne to czy moj klekocik bedzie inaczej chodzil, wieksze wtryski dadza mu inna charakterystyke dzwieku silnika czy nic sie nie zmieni?? pozdrawiam i dzieki za pomoc
bracie, brak mi słów jak czytam coś takiego. po 1 nie wtryski a pompowtryski, po 2 musiałbyś wyłożyć na wymiane lekko tysiąc, po 3 chyba przy zmianach w silniku chodzi bardziej o parametry niż dzwięk, bo do tego wystarczy wydech zrobić.
ehh....

viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
dobrze dla uscisnienia 1pompowtryski 2to ze beda kosztowa ponad 1000 to ja dobrze wiem po3 jesli bym je zakladal to tylko zeby poprawic moc a nie dzwiek tylko bylem ciekaw czy one inaczej cykaja po 4 to powinienes wiedziec ze wygar w dieslu nie robi wielkiej furoryCinek pisze:bracie, brak mi słów jak czytam coś takiego. po 1 nie wtryski a pompowtryski, po 2 musiałbyś wyłożyć na wymiane lekko tysiąc, po 3 chyba przy zmianach w silniku chodzi bardziej o parametry niż dzwięk, bo do tego wystarczy wydech zrobić.ehh....

-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
tak jeśli kupisz pompki od 130tki/150tkiSabre21 pisze:dobrze dla uscisnienia 1pompowtryski 2to ze beda kosztowa ponad 1000 to ja dobrze wiem po3 jesli bym je zakladal to tylko zeby poprawic moc a nie dzwiek tylko bylem ciekaw czy one inaczej cykaja po 4 to powinienes wiedziec ze wygar w dieslu nie robi wielkiej furoryCinek pisze:bracie, brak mi słów jak czytam coś takiego. po 1 nie wtryski a pompowtryski, po 2 musiałbyś wyłożyć na wymiane lekko tysiąc, po 3 chyba przy zmianach w silniku chodzi bardziej o parametry niż dzwięk, bo do tego wystarczy wydech zrobić.ehh....
możliwe ze wystąpią problemy z odpalaniem a wtedy zapraszam na modyfikacje zeby z tego szerszenia zrobić istną osę

btw. nie dawaj pompek zmieniac jakiemuś kowalowi bo trzeba je ustawić odpowiednio
www.vagtune.pl tel. 502730289