Nowa turbinka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- marcin3
- Ma gadane
- Kontakt:
Nowa turbinka
Witam
Mam pewien dylemat ,poniewaz mam mozliwosc kupienia takiej turbinki GT1749VA do mojego afn-a,turbina jest nowa z tego co mówił moj znajomy, za cene ok 1400 zl .Po pierwsze , czy to dobra cena. Po drugie jak sprawdzic stan turbinki zeby byc pewnym ze jest nowa, bo kiedy ruszalem wirnikiem to tak jakby wyczuwalny byl lekki luz,a chyba jesli jest nowa to nigdzie zadnego luzu nie powinno byc i po trzecie czy podejdzie bez problemu do mojego golfika
Z gory dziekuje za kazda pomoc.
Mam pewien dylemat ,poniewaz mam mozliwosc kupienia takiej turbinki GT1749VA do mojego afn-a,turbina jest nowa z tego co mówił moj znajomy, za cene ok 1400 zl .Po pierwsze , czy to dobra cena. Po drugie jak sprawdzic stan turbinki zeby byc pewnym ze jest nowa, bo kiedy ruszalem wirnikiem to tak jakby wyczuwalny byl lekki luz,a chyba jesli jest nowa to nigdzie zadnego luzu nie powinno byc i po trzecie czy podejdzie bez problemu do mojego golfika
Z gory dziekuje za kazda pomoc.
sprzedam sprezyny seryjne - tdi 1,9 97r GG 3871925 ok 100 zl
i tak mam być - jest wyczyuwalny niewielki luz poprzeczny , bardzo minimalny ale jest bo musi byćmarcin3 pisze:kiedy ruszalem wirnikiem to tak jakby wyczuwalny byl lekki luz
no powinno być widać czy turbina używana czy niemarcin3 pisze:jak ja sprawdzic majac ja w rece

ja dałem za swoją 900 PLN... można kupić na allegro za 1200
looknij w mój temat tam masz kilka fotek z montażu... GT1749VA z AWX pasuje plug&play - trzeba tylko złączkę dorobić na wylocie i obrócić muszlę części zimnej