Czyszczenie nastawnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
- dziechu
- Forum Master
- Auto: Golf III, Touran I 2.0 FSI
- Silnik: 1Z
Czyszczenie nastawnika
Adamm - masz napisane "MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie" - i nie mogę do Ciebie napisać:) Przy każdej próbie wysłania wiadomości mam komunikat że taki użytkownik nie istnieje....
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
Re: Czyszczenie nastawnika
którego można przelutowac ze swojegoAdamm pisze:mozna smialo regenerowac, i tak bedzie pasowal chyba ze wezmiesz od audi80 to bedzie roznica w kablu

naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
-
- Nowicjusz
Czyszczenie nastawnika
Byłem u mechanika i powiedział ze dawka paliwa jest nieregularna,faluje i kazał mi kupic nastawnik.a obiawy sa takie ze z rana na zimnym na biegu jałowym nierówno chodzi tak jak by niechodził na jednym garze a co dziwne na biegu jak popuszcze sprzeglo i wcisne spowrotem dopuki nie wyluzuje to chodzi elepancko
-
- Nowicjusz
Czyszczenie nastawnika
Byłem u mechanika i powiedział ze dawka paliwa jest nieregularna,faluje i kazał mi kupic nastawnik.a obiawy sa takie ze z rana na zimnym na biegu jałowym nierówno chodzi tak jak by niechodził na jednym garze a co dziwne na biegu jak popuszcze sprzeglo i wcisne spowrotem dopuki nie wyluzuje to chodzi elepancko
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
Czyszczenie nastawnika
to ewidetnie zepsuty nastawnik ,a na allegro mozna tanio wyrwać sprawny nastawnik po regeneracji z gwarancją
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
-
- Nowicjusz
Czyszczenie nastawnika
Kupilem juz nastawnik u znajomego co sciaga same golfy 3 tdi z niemiec:-)
W poniedzialek jade go wymienic i mam nadzieje ze to wina nastawnika
-
- Nowicjusz
Czyszczenie nastawnika
Kupilem juz nastawnik u znajomego co sciaga same golfy 3 tdi z niemiec:-)
-
- Nowicjusz
Czyszczenie nastawnika
A uszkodzony nastawnik bedzie miał wpływ na kontrolke swiec zarowych?bo wzaczeło sie w tym samym czasie co nastawnik:-)
- ciachotdi
- diesel m@ster
- Auto: Seat mii
Czyszczenie nastawnika
kolego ale burdel zrobiłeś w tym temacie - używaj opcji edytuj.crazzydaniel pisze: crazzydaniel
Co do twojego nastawnika pewno wystarczyło go przeczyścić i pewnie by śmigał.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest
tylu idiotów
tylu idiotów
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
Czyszczenie nastawnika
czasami czyszczenie nie pomaga jak na osce juz jest za duzy luz lub inne zurzyte elementy w nastawniku
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Czyszczenie nastawnika
NIe ma takiej opcji żeby gdzieś w nastawniku zrobił się za duży luz ,albo zużyły się w nim "inne elementy "VW_seller pisze:czasami czyszczenie nie pomaga jak na osce juz jest za duzy luz lub inne zurzyte elementy w nastawniku

Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
-
- Nowicjusz
Czyszczenie nastawnika
Kolego co do tego ze robie tu burdel.net mi cos tnie i dlatego tak jest:-(.a wracając do tematu to uszkodzony nastawnik ma tez wpływ na kontrolke swiec zarowych?? Bo w tym samym czasie co zaczoł sie problem z nastawnikiem zaczeła długo swiecic niezaleznie zimny czy cieply