Czyszczenie nastawnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
- dziechu
- Forum Master
- Auto: Golf III, Touran I 2.0 FSI
- Silnik: 1Z
Czyszczenie nastawnika
Adamm - masz napisane "MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie" - i nie mogę do Ciebie napisać:) Przy każdej próbie wysłania wiadomości mam komunikat że taki użytkownik nie istnieje....
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
Re: Czyszczenie nastawnika
którego można przelutowac ze swojegoAdamm pisze:mozna smialo regenerowac, i tak bedzie pasowal chyba ze wezmiesz od audi80 to bedzie roznica w kablu
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
-
- Nowicjusz
Czyszczenie nastawnika
Byłem u mechanika i powiedział ze dawka paliwa jest nieregularna,faluje i kazał mi kupic nastawnik.a obiawy sa takie ze z rana na zimnym na biegu jałowym nierówno chodzi tak jak by niechodził na jednym garze a co dziwne na biegu jak popuszcze sprzeglo i wcisne spowrotem dopuki nie wyluzuje to chodzi elepancko
-
- Nowicjusz
Czyszczenie nastawnika
Byłem u mechanika i powiedział ze dawka paliwa jest nieregularna,faluje i kazał mi kupic nastawnik.a obiawy sa takie ze z rana na zimnym na biegu jałowym nierówno chodzi tak jak by niechodził na jednym garze a co dziwne na biegu jak popuszcze sprzeglo i wcisne spowrotem dopuki nie wyluzuje to chodzi elepancko
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
Czyszczenie nastawnika
to ewidetnie zepsuty nastawnik ,a na allegro mozna tanio wyrwać sprawny nastawnik po regeneracji z gwarancją
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
-
- Nowicjusz
Czyszczenie nastawnika
Kupilem juz nastawnik u znajomego co sciaga same golfy 3 tdi z niemiec:-)
W poniedzialek jade go wymienic i mam nadzieje ze to wina nastawnika
-
- Nowicjusz
Czyszczenie nastawnika
Kupilem juz nastawnik u znajomego co sciaga same golfy 3 tdi z niemiec:-)
-
- Nowicjusz
Czyszczenie nastawnika
A uszkodzony nastawnik bedzie miał wpływ na kontrolke swiec zarowych?bo wzaczeło sie w tym samym czasie co nastawnik:-)
- ciachotdi
- diesel m@ster
- Auto: Seat mii
Czyszczenie nastawnika
kolego ale burdel zrobiłeś w tym temacie - używaj opcji edytuj.crazzydaniel pisze: crazzydaniel
Co do twojego nastawnika pewno wystarczyło go przeczyścić i pewnie by śmigał.
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest
tylu idiotów
tylu idiotów
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
Czyszczenie nastawnika
czasami czyszczenie nie pomaga jak na osce juz jest za duzy luz lub inne zurzyte elementy w nastawniku
- munior
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Czyszczenie nastawnika
NIe ma takiej opcji żeby gdzieś w nastawniku zrobił się za duży luz ,albo zużyły się w nim "inne elementy " bo tam się nic nie zuzywa no może za wyjatkiem czujnika temp.paliwa ,który lubi czasem paść .... na setki zrobinych nastawników ,niektóre zastane ,praktycznie kazdy mechanicznie nie uszkodzony ,udało mi się przywrócić do zycia i da się to zrobic z kazdym ,pod warunkiem że nikt go nie "dopsuł " wsadzajac swoje rączki ,i robiąc mechaniczną masakrę ,przez nieumiejętne pruby rozebrania ...a takich widziałem kilka...połamał blaszki na płytce ,czy urwał "palec" RSW ....ręce opadają na brak myslenia u co niektórych nie masz pojecia ,nie czepiej się ...i wcale się nie dziwię niektórym mechanikom ze wolą założyć drugi ,niż rozbierać i czyscić ...bo jak nigdy tego nie robili ,to może się skończyć żle dla nastawnikaVW_seller pisze:czasami czyszczenie nie pomaga jak na osce juz jest za duzy luz lub inne zurzyte elementy w nastawniku
Sprzedam : Czysciutki ori nastawnik HDK z każdą wtyczką wystepujacą w tdi ,Tuningowy komputer 16 i 8 bit ,części do ecu 16 i 8 bit .Uszczelnioną pompę wtryskową do tdi ,wszystkie części do pomp vp37 ,dezaktywuję immo w sterownikach 1,9 tdi 028906021,038906018
-
- Nowicjusz
Czyszczenie nastawnika
Kolego co do tego ze robie tu burdel.net mi cos tnie i dlatego tak jest:-(.a wracając do tematu to uszkodzony nastawnik ma tez wpływ na kontrolke swiec zarowych?? Bo w tym samym czasie co zaczoł sie problem z nastawnikiem zaczeła długo swiecic niezaleznie zimny czy cieply