Ile powinien wyciagać 1.6TD ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- BENITO
- Forum Master
- Kontakt:
Dodatkowo u siebie zmieniłem wężyk z kolektora do grzybka w pompie na zbrojony, taki z castoramy, niestety jeśli macie stary to przez nieszczelne połączenia też ciśnienie ucieka, dodatkowo zacisnąłem połączenia plastikowymi opaskami i różnica jest odczuwalna. Sprawdźcie sobie ten wężyk bo warto.
Powrót do korzeni, GTD to jest to.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Pawlos, no to zapodaj foto tego twojego Turbo to zobaczymy co to jest ))
Albo zamacaj tam WG )) Turbinki idze łatwo odróznić (najprościej po tabliczce z nazwą :PP hehe )
małe K14 i T2 (po chłodzeniu wodą) rozróżnisz
A duze T3 czy K24 tez
T3 ma westage takie równe a K24 chyba takie karbowane bardziej o ile sie nie myle
Albo zamacaj tam WG )) Turbinki idze łatwo odróznić (najprościej po tabliczce z nazwą :PP hehe )
małe K14 i T2 (po chłodzeniu wodą) rozróżnisz
A duze T3 czy K24 tez
T3 ma westage takie równe a K24 chyba takie karbowane bardziej o ile sie nie myle
To ja juz nic kurde nie wiem, tabliczki nie mam zabardzo jak sprawdzic, no chyba ze znajde gdzies moja stara cyfrowke. Narazie dodatkowe 2 fotki...
[ Dodano: Nie Cze 24, 2007 12:38 ]
A taki lakierek to poprzedni wlascicel zarzucil, ja mam druga pokrywe w kolorze srebrny mlotkowy Tylko czasu brak żeby ja założyć.
[ Dodano: Nie Cze 24, 2007 12:38 ]
A taki lakierek to poprzedni wlascicel zarzucil, ja mam druga pokrywe w kolorze srebrny mlotkowy Tylko czasu brak żeby ja założyć.
Czas na jakiś zabytek :>