Dałbym Ci nawet punkta za wyjaśnienie:P ale to nie mój temat hehe
[ Dodano: Nie Sie 26, 2007 12:58 ]
A co ten amortyzator wogole powinien robić ?? woleniej spuszczać z obrotów ?? czy co
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Spoko, obejdzie się, myślę że nie liczą się punkty tylko chęci.To_mas pisze:Dałbym Ci nawet punkta za wyjaśnienie:P ale to nie mój temat hehe
Z tego co wiem (tu też mogę się mylićTo_mas pisze:A co ten amortyzator wogole powinien robić ?? woleniej spuszczać z obrotów ?? czy co
Dobrze pracuje. Co prawda po jej zamontowaniu zostanie nieco odprężony,ze względu na większe średnice otworów cylindrowych,ale to nie przeszkadza.grzesiek1524 pisze:jak z tą metalową uszczelką pod głowicę od aaz do 1.6 Td? silnik pracuje dobrze?
"Szklankami"-popychaczami zaworów.grzesiek1524 pisze: jak z hydraulicznym popychaczami?
Nie. Ja mam wtryskiwacze od SB,a pompę od Iveco 2,8TD i żyją rok czasu.Dawka spora.grzesiek1524 pisze: jeszcze mam jedno pytanie czy wtryski mogły siąść od tego ze jest za duża dawka paliwa
To że robią słabsze niż fabryka zakładała,tego nie da się ukryćgrzesiek1524 pisze: czy siadły bo takie teraz robią?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości