No tak, jak dobierzesz dobrze program bedziesz mial do 100/h 11,17, a moze nawet 11,165Johny1984 pisze:u mnie obecnie jest 11.23s 0-100 km/h

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
hahaha śmieszne... no cóż niektórzy mierzą dokładnie czas przenośnym VAG'iem + laptop, a niektórzy zegarkiem i wtedy wychodzi im 14 s :hihihidziechu pisze:No tak, jak dobierzesz dobrze program bedziesz mial do 100/h 11,17, a moze nawet 11,165
jak zmieniasz osprzęt to i pompę zmień... i tak wydatek niewielki przy takich zmianach...morgothdbma pisze:Tylko jedno pytanko: Jaka jest max wydajnośc pompy od 1Z (której nie ruszam) da radę ??
morgothdbma pisze:ja niedługo też będę dłubał mojego 1Z'ta
suszara z awx + kolektor, przewody, sterowanie podciśnieniowe, chyba nowy ecu trzeba....
wtryski z asv i soft
liczę na około 135-145 km i 300-330 Nm (chyba to realne)
na tym setupie który wymieniłeś nie musisz zmieniać pompy żeby osiągnąć podane parametry... o ile pompa jest sprawnamorgothdbma pisze:Pytam o wydajność pompy od 1Z ile da radę, na razie nie planuję jej zmieniać, więc proszę o ewentualne dane (jak ktoś wie lub miał doświadczenia) ile daje radę pompa od 1Z'ta......
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 49 gości