tak, przesłuchałem i słychać tą puszkęSoldier_M pisze:przesłuchaliście moje filmiki.

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
dla mnie to wszystko OKSoldier_M pisze:Czy Wy koledzy COWBOY i DAMCIO przesłuchaliście moje filmiki. Wczoraj wrzuciłem 3 na których słychać stukanie.
ale co ma jedno z drugim ?Ehhh już bym dawno miał kupione 216, tylko nie chce się na koszty narażać
jeden kolega od Audi A6 ma fuksa bo wczoraj wieczorem przywiózł mi wtryski , dzisiaj je zawiozłem i w sobote rano juz bedzie miałCOWBOY jaki jest czas oczekiwania na zrobienie tych 216. Od momentu dostarczenia moich wtrysków do Ciebie (wraz z ustawieniem ciśnienia- kompleksowo)?
ludzie ... nie mogebuliking pisze:czy seryjna pompa nadaje sie do tych 216-stek? nie dostaje przypadkiem bardziej po d...? juz sie pogubilem, to samo cisnienie, nic nie trzeba zmieniac, wiec co tak naprawde powoduje ta wieksza dziura?
spoko, tylko zaczyna być coraz mniej tych kompletów naprawczych do AHY, a BOSCH podnosi ceny coraz bardziejSoldier_M pisze:Poczekajmy do przyszłego tygodnia na moją decyzję. Jak wiadomo kryzys ostatnio jest w Polsce kasę trzeba oszczędzaćP
wysyłam po wpłacie na kontocowboy, wysylasz za pobraniem te koncowki? w okolicy mam trzech pompiarzy to juz sobie przeloze, a moze pompiarz cos spartolic?
nie chce pisać że Nadarzyn robi dobrze, bo znowu ktoś na mnie nakrzyczybuliking pisze:w okolicy mam trzech pompiarzy to juz sobie przeloze, a moze pompiarz cos spartolic?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 15 gości