Dzięki !!!
No tak! Łańcuch najlepszy hehehee!!
Wszystko już mam - łącznie z AC,ale...chcę po prostu jeszcze jedno zabezpieczenie.
Polecicie coś?
Dodatkowe zabezpieczenia przed kradzierza
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
Dodatkowe zabezpieczenia przed kradzierza
nikt Ci raczej nie zdradzi swojej metody bo złodzieje też czytają to forum, musisz sam poszperać i coś wymyślić konkretnego
-
- Nowicjusz
Dodatkowe zabezpieczenia przed kradzieżą
No tak....ale jestem za granicą i chciałabym póki co jakąś blokadę,którą sam mogę zrobić.Dobre AC jest,ale jak pomyślę o szukaniu kolejnego egzemplarza i tych nerwach to...wrrrr.... Myślałem o odłączeniu pompy,ale auto i tak odpala i kawałek jedzie
A jak z bezpiecznikami przekaźników?
Po powrocie pójdę do jakiegoś specjalisty,to mi może coś tam zrobi,ale póki co chciałbym tu , na miejscu coś wykombinować. Wcześniej miałem Renówki,więc się nie martwiłem,ale teraz....
A jak z bezpiecznikami przekaźników?
Po powrocie pójdę do jakiegoś specjalisty,to mi może coś tam zrobi,ale póki co chciałbym tu , na miejscu coś wykombinować. Wcześniej miałem Renówki,więc się nie martwiłem,ale teraz....
-
- Mały gagatek
Re: Dodatkowe zabezpieczenia przed kradzierza
przenieś sobie załącze diagnostyczne i serwisuj auto tylko u jednego mechanika, aby fama nie poszła dalej Spotkałem się z czymś takim jak szukałem auta hehe dobre to było