Turbo ze zmienną geometrią (VNT) - inside...

TDI, TD, D.... Piszemy tutaj TYLKO O PROBLEMACH Z SILNIKAMI DIESLA!

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

januss73
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: januss73 » ndz sty 14, 2018 12:08

Gdybym miał taką możliwość, czyli kanał pewnie bym tak zrobił. Jak pisałem, jestem za granicą, i pytam, bo nie wiem czy jazda z taką usterką jest bezpieczna, a tutejsi mechanicy pewnie by mnie z torbami puścili.
Co do części zakład zarzekał się że robią na Mellet, nie był to zakład najtańszy, i nie znalazłem w sieci żadnych negatywów o nich.
Nie wiem czy to coś pomoże, nagrałem filmik z zachowania się auta w czasie jazdy.

https://youtu.be/94KNeX07EJ0

Awatar użytkownika
wesol
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy

Post autor: wesol » ndz sty 14, 2018 17:11

No skoro pracujesz tam to tez i zarabiasz odpowiednio. No nic Jak tam sobie wolisz. Kazdy by chcial zarabiac jak w usa a wydawac pieniadze jak na Ukrainie. Nikt sci nie powie ze zepsulo sie X i trzbea to wymienic i po temacie bo tak sie nie naprawia aut. Tak to by sprzataczka z marketu naprawiala auta. Trzeb byc przy aucie, pare rzeczy wyeliminowac z potencjalnego podejrzenia. Ty natomiast nie chesz badz nie potrafisz cokolwiek sprawdzic wiec nie wiem jak ci pomoc. Udaj sie do mechanika i niech on robi robote. Nad chirurgiem tez nie stoisz jak ma ci wyciac wyrostek co nie. Zdajesz sie naniego jak na fachowca.

Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki Diesla-problemy dotyczące tylko silników”