JR od 2 stycznia strasznie długo kręci zanim zapali :|
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wiem że kompreche ma słabą bo ma przebiegu 597 tyś ale do tej pory palił normalnie nawet przy minus 10 stopniach i nie było z nim nigdy problemów. teraz mu tak z dnia na dzień odbiło. Jeszcze muszę sprawdzić ten rozrząd, pokombinować z pompą, i wymienić tą tulejke w rozruszniku.
Jak będe miał czas to nagram jutro filmik jak pali z rana i potem
Jak będe miał czas to nagram jutro filmik jak pali z rana i potem
Ostatnio zmieniony sob sty 09, 2010 20:26 przez 89Bartezz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
powiększone
wiem że silnik nie tęgi, do remontu szykowałem się już 5 lat ale za każdym razem palił w zimę. Tak jak napisałem wyżej w tygodniu będę się tym bawił jeszcze i napiszę jakie rezultaty.
Dziękuję za pomoc wszystkim, na pewno mi sie przyda, potem napiszę o efektach
dziwi mnie tylko ze z wypiętym licznikiem palił normalnie jutro jeszcze to sprawdze
wiem że silnik nie tęgi, do remontu szykowałem się już 5 lat ale za każdym razem palił w zimę. Tak jak napisałem wyżej w tygodniu będę się tym bawił jeszcze i napiszę jakie rezultaty.
Dziękuję za pomoc wszystkim, na pewno mi sie przyda, potem napiszę o efektach
dziwi mnie tylko ze z wypiętym licznikiem palił normalnie jutro jeszcze to sprawdze
-
- Nowicjusz