Dlaczego?Kup sobie za 2-3 stówy pompę SB,JR albo od AAZ (są to pompy z tłoczkiem 9mm) i autko będzie zapindalało jak talala.finch pisze:to żeś mnie zmartwił, chyba na razie sobie odpuszczę wymianę tłoka, tylko zawiozę samą pompę na stół do uszczelnienia i póki co będę fruwał. Chyba że ma ktoś pompę od SB z uszkodzonym tłokiem na zbyciu
Po co Ci pompa z uszkodzontm tłoczkiem,jeśli mogę zapytać ?
Będzie wstawało,tylko zmień tą pompę na tą z LDA.finch pisze:najbardziej chodzi o to żeby turbo nie wstawało ~3000 r.p.m i w górę, chce mieć minimum 2500 r.p.m albo jeszcze lepiej 2000 tylko nie wiem czy to nie zaszkodzi turbinie ??
Widzę 2 rozwiązania-jeżeli w przyszłości planujesz grubsze mody,to zakładaj te od Merca,natomiast jeżeli w grę wchodzi tylko pompa 9mm,to możesz założyć od SB,ale z tego co wiem to są droższe od mercedesowskich...finch pisze:A co do wtrysków to mnie przekonaliście z kol. Michaś_1977 powiedzcie tylko jakie końcówki najbardziej polecacie?
Jezeli rozchodzi Ci się o markę końcówek to Monark lub Bosch,ale te drugie są drogie...lecz bardzo dobre.