Nie chce zapalić
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
bedziesz go mial dokladnie nad zbiornicznkiem plynu hamulcowego - mozesz tez isc po kablu od swiecy zarowej i dojdziesz do takiej malego czarnego pudeleczka - musisz go otworzyc i sprawdzic bezpiecznik czy nie jest przepalony lub urwany! Najlepiej go wykrec bo u mnie wygladal ok a byl urwany pod srobka i nie bylo tego widac.
[ Dodano: 25 Maj 2009 12:55 ]
jesli bedzie uszkodzony to skrec sobie te kable razem i spróbuj zapalic, jak odpali to masz przyczyne- taki bezpiecznik powinienes kupic bez problemu tylko poczytaj na starym na ile amper byl i kup taki sam (ja mialem 80A)
[ Dodano: 25 Maj 2009 12:55 ]
jesli bedzie uszkodzony to skrec sobie te kable razem i spróbuj zapalic, jak odpali to masz przyczyne- taki bezpiecznik powinienes kupic bez problemu tylko poczytaj na starym na ile amper byl i kup taki sam (ja mialem 80A)
kupie kierownice 3-ramienna do passata 3bg czarna skóra i galke zmiany biegow do skrzyni 6
No jest to pudełeczko o którym mówiłeś.Czy u Ciebie też to tak wygląda?Ten bezpiecznik to ta blaszka skręcona dwoma śrubkami?Faktycznie ta blaszka jest złamana przy śrubce zaznaczyłem na foto.Jeśli nie to to są jeszcze jakieś możliwości?
zdjęcie
zdjęcie
Ostatnio zmieniony pn maja 25, 2009 18:16 przez wertyc, łącznie zmieniany 1 raz.