to nie lepiej kupić turbo + program .... jeszcze wtryski inne by się przydałyPinkFloyd pisze:Przecież na tej co masz w TDI to spokojnie w granicach 120KM mozesz miec modyfikujac oprogramowanie sterujace chyba ze chcesz miec rakietę
jaki koszt remontu?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
No można w zalezności kto co oczekuje od auta. Ale wtedy tzrba liczyc sie z pewnymi kosztami i nie ma czego szukac zeby było tanio i jeszcze superdamcio151 pisze:to nie lepiej kupić turbo + program .... jeszcze wtryski inne by się przydałyPinkFloyd pisze:Przecież na tej co masz w TDI to spokojnie w granicach 120KM mozesz miec modyfikujac oprogramowanie sterujace chyba ze chcesz miec rakietę
Mozesz tez od AFN-a poszukac VNT15.
tu masz : http://www.allegro.pl/item224595149__tu ... _tdi_.html
A tak na marginesie Panowie powiedzcie mi jak to jest z tą regeneracją tych turbinek. Bo jakis mechanik mi powiedział ze juz lepiej kupic uzywaną niez w Polsce regenerowac swoją. A to dlatego ze zestawy naprawcze jakie sie stosuje u nas do regeneracji są marnej jakości i taka turbawka nie pochodzi za długo. Powiedzcie mi czy to mozliwe czy wszystko zalezy kto to regeneruje?? Sorry za dygresje.
tu masz : http://www.allegro.pl/item224595149__tu ... _tdi_.html
A tak na marginesie Panowie powiedzcie mi jak to jest z tą regeneracją tych turbinek. Bo jakis mechanik mi powiedział ze juz lepiej kupic uzywaną niez w Polsce regenerowac swoją. A to dlatego ze zestawy naprawcze jakie sie stosuje u nas do regeneracji są marnej jakości i taka turbawka nie pochodzi za długo. Powiedzcie mi czy to mozliwe czy wszystko zalezy kto to regeneruje?? Sorry za dygresje.
Ostatnio zmieniony wt sie 21, 2007 21:46 przez szatanek, łącznie zmieniany 1 raz.
sprawdź najpeirw czy masz tam olej ..... jak tak to musisz wyjąć IC i wylać olej ..... mogą być znikome ślady oleju , jak palcem przejedziesz to zostanie , ale nie może być tam tego dużoarass pisze:Jutro zobacze co i jak. A jak wyglada samo czyszczenie intercoolera? Wystarczy ze zdejme te rury i bede mial juz dobry dostep?