Akumulator- podejdzie taki??????
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
No to jezeli ci ok palil na tej 60Ah no to ja bym wzial ta 64Ah.Zaoszczedzone pieniadze co bys wydal na ten wiekszy wydasz na cos innego heheh
pwrd by COMPsport 154,6KM i 334,6Nm
Mój VWóz viewtopic.php?f=91&t=207197" onclick="window.open(this.href);return false; SPRZEDAM
PinkFloyd w ten sam dzien napisaleś także w technicznym http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... akumulator
o tym samym więc sprawa już chyba maxymalnie wyjaśniona
[ Dodano: Pią Sty 12, 2007 13:29 ]
ja tak mam i prawie zawsze tak dobieram ...
o tym samym więc sprawa już chyba maxymalnie wyjaśniona
[ Dodano: Pią Sty 12, 2007 13:29 ]
jak sporo jeździsz bierz większy mimo że masz altka z 70A to spoko da radę doładowaćPinkFloyd pisze:Sprawdziłem u siebie mam alternator 70, mam dwa akumulatory do wyboru, 64ah, prąd rozruchowy 640A, lub akumulator 74ah, prad rozruchowy 700A
ja tak mam i prawie zawsze tak dobieram ...
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
Ale jaja jak berety, pisałem o akumulatorze i w konkursie sms-owym w Auto moto wygrałem akumulator hihi, ale co najgorsze nie mogłem sobie wybrac jaki ma byc Przysłąli mi to
Co ja mam z nim zrobic . Fajnie ze wygrałem ale jest to aku 50AH i prad rozruchowy 510A, pewnie za słaby. Ciekawe czy jest duza różnica miedzy nim a moim starym 60ah, prad rozruchowy 480ah. Pewnie by mój alternator by go zagotował
Co ja mam z nim zrobic . Fajnie ze wygrałem ale jest to aku 50AH i prad rozruchowy 510A, pewnie za słaby. Ciekawe czy jest duza różnica miedzy nim a moim starym 60ah, prad rozruchowy 480ah. Pewnie by mój alternator by go zagotował
no to super masz gratisaPinkFloyd pisze:Ale jaja jak berety, pisałem o akumulatorze i w konkursie sms-owym w Auto moto wygrałem akumulator
nie zagotuje ..., jak chcesz to wrzucaj i póxniej jak go zajeździsz toPinkFloyd pisze:Pewnie by mój alternator by go zagotował
kupisz nowy a może komuś odsprzedaż taniej i dołożysz na taki co byś chciał
remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
O tym samym myślałem że go sprzedać np. za 140zł i dorzucic 100zł do nowego- sam nie wiem. Ale kto to kupi Mam pytanie duża ta róznica bedzie miedzy nim a starym. Nowy ma 510A a stary 480A. A o czym mówi pojemnosc w AH. Bo nowy ma 50Ah a stary 60AH- wpływa to na odpalanie???? Czy wazniejszy jest prad rozruchowy????