Faktyczny przebieg?

TDI, TD, D.... Piszemy tutaj TYLKO O PROBLEMACH Z SILNIKAMI DIESLA!

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Grzesiekk1982
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: Grzesiekk1982 » pn gru 18, 2006 00:04

PitrekT, Możliwe. Tobył AAZ rocznik 93. Sprzedał go, bo buda się posypała ;) ale samochód został pospawany i śmiga do dziś (sprzedał 2 lata temu) i nie chce przestać :)
A swoją drogą po co to się resetowało, znikał napis jakieś sziwne rozwiązanie... Lepiej by było, jakby się kręciło do 1 mln, a taki wyświetlacz jest do zrobienia, co udowadniają chińskie kalkulatory ze sklepu "wszystko po 4,50" :grin:
Pozdrawiam.

bizak
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: bizak » pn gru 18, 2006 00:16

heh powiem wam co mnie zdziwilo i to bardzo, jak sciagnalem (sam) mojego golfa z niemiec to tez pojechalem do serwisu VW w poznaniu (gosc bez problemu sprawdzil) i tam ku mojemu zdziwieniu wyszlo ze samochod tylko raz byl w serwisie przy 5000 km na jakims tam przegladzie i zadnych innych wpisow nie bylo, oczywiscie ksiazki serwisowej do niego tez nie mam, ale wychodzi na to ze nie wszystkie gebelsy serwisuja autka w aso :) chyba ze moj to wyjatek :) tym bardziej ze auto bylo na firme zarejestrowane :)
Grzesiekk1982 pisze:Bula88, dzięki :pub: Nie wnikam jak to dowiodłeś :roll: A co z plotkami o napisie TRIP :hmm: :D
Pozdrawiam.
to o TRIPie tez chodza jakies plotki ? jestem ogromnie ciekawy czy cos na ten temat tez jest :)

Pozdrawiam Bizak

Awatar użytkownika
PitrekT
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: PitrekT » ndz maja 20, 2007 13:14

Odgrzewam nieco temat.Znalazłem filmik pokazujący "znikanie" TOTALU w liczniku po przekroczeniu 300k km.Szkoda ,ze nie jjest pokazany typ licznika :grrr:
http://www.youtube.com/watch?v=eqBqg2nW ... ed&search=

Awatar użytkownika
janu5z
TDI Power
TDI Power
Kontakt:

Post autor: janu5z » czw cze 21, 2007 19:00

PitrekT pisze:Grzesiekk1982 Jak dobrze pamietam liczniki VDO po 30000km zerowały się i liczyły od nowa bez TOTALu.Oprócz VDO był montowany MOTOMETER.Z tego może wynikać ,że on zeruje się po 400000km :)
Racja kolego........jest tak jak mówisz........pozdrowienia :smoke:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki Diesla-problemy dotyczące tylko silników”