eee tam,ja kupiłem zamiennik ,na poczatku była chała nie przecze .lecz puzniej sie uspokoiłoMichał_1977 pisze:Taaa...prędzej z deski rozdzielczej wszystkie śrubki się wykręcą
Wymiana poduszek pod silnikiem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Ł-u-k-a-s-z
- Gadatliwa bestia
A jakby zrobił fuzję przedniej poduchy czyli ze starej orgi wyciągnął ta wielką gumę i włożył ta sama gumę tylko z tej nowej moze by pomogło a ta lewą włożył bym orgi. stara. Co wy na to?
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Bez komentarza...Herwolf pisze:A jakby zrobił fuzję przedniej poduchy czyli ze starej orgi wyciągnął ta wielką gumę i włożył ta sama gumę tylko z tej nowej moze by pomogło a ta lewą włożył bym orgi. stara. Co wy na to?
- Ł-u-k-a-s-z
- Gadatliwa bestia
teraz to już zabardzo kombinujesz ,niestety tak to jest z zamiennikami ,tanie ale dziadostwo
Wymieniłem zamienniki na stare orgi i wszystko jest ok dzieki za rady
Mam taki sam MK3 co kolega Herwolf i też po wymianie poduszek telepało budą.
Po jakimś czasie ustało,ale kierownica zaczęła strasznie wibrować.Kierownica drga tak mocno że z początku nie słychać silnika.Przejechałem ze
3000km. i dalej to samo.Znajomy mechanik powiedział,że dobrze by było lekko poluzować
śruby na poduszkach,aby się dobrze ułożyły.Co o tym myślicie?
Po jakimś czasie ustało,ale kierownica zaczęła strasznie wibrować.Kierownica drga tak mocno że z początku nie słychać silnika.Przejechałem ze
3000km. i dalej to samo.Znajomy mechanik powiedział,że dobrze by było lekko poluzować
śruby na poduszkach,aby się dobrze ułożyły.Co o tym myślicie?
Starałem sie to samo zrobic po wymianie ale nic to nie dało. Nie ma jak orgi. ale swoja cene tez kosztuja