Nie za bardzo wiem ktoredy w niego psiknac powietrzem zeby sprawdzic jak sie otwiera..

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
http://motofocus.pl/artdodatki/12462663 ... 6dbf62.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; to jest ten zawor jak sie nie myle i ma sie otwierac jak dmuchniesz od dupy strony powietrzembszosa pisze:Po odkreceniu tych 3 imbusow wyciagnalem to cale i tam jest tylko precik z uszczelka, ktory porusza sie zaleznie od wkrecenia tej srubki. Wiec jak sadze to to jest ten zawor?![]()
Nie za bardzo wiem ktoredy w niego psiknac powietrzem zeby sprawdzic jak sie otwiera..
w samym srodkuTOM28 pisze:mógłbym się dowiedzieć o jaka śrube chodzi żeby zwiększyć ciśnienie na turbinie
Racja,ebnalem sie z ta regulacja,dawno nie zagladalem do swojej ;Pbszosa pisze:A to nie chodzi przypadkiem o ta srubke? Bo wszedzie pisza ludzie ze to wlasnie nia sie reguluje cisnienie![]()
Jak nigdy nie ruszany,to na 99% zapieczony.VireWolf88 pisze:sprawdzałeś czy zawór pracuje jak "pśikasz" w niego powietrzem,
Musisz odkręcić przy zaworze metalową rurkę idącą od ślimaka i dmuchasz w króciec.bszosa pisze:Nie za bardzo wiem ktoredy w niego psiknac powietrzem zeby sprawdzic jak sie otwiera.
Tak.Powinieneś usłyszeć stuknięcie.bszosa pisze:Dmuchajac to zawor powinien sie otwierac?
Tak.bszosa pisze:A jak wkrece ta srubke z kontra to powinien sie coraz mniej otwierac? Dobrze rozumiem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości