[ Dodano: Wto 13 Paź, 2009 ]
W sumie polecam Beru ale oryginały, chodza tak od ok. 40zł za sztuke, nie stawiam na świece Iskry ale kupiłem na próbę ceramiczne i produkuje je tylko Iska do naszego modelu i sa

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
a co nie odpala, mi na wszystkich spalonych przy 0 st palił od strzałakrzysbiker pisze:hmm czy sa ok to do konca niewiem wczoraj jak było 4 stopnie to juz musiałem grzac na 2 razy wiec wole sie przedwczesnie zabezieczyc zeby w zimie nie było niespodzianek znajomy mechanik mowił ze nigdy do konca nie idze sprawdzic swiecy czt sa ok i czy grzeja tak jak maja ze równie to bywa a tak mam bede miec nowe i wszystko ok ok dzieki wielkie za pomoc jutro zaatakuje sklepy ajikei maja ceny z tego modelu
U mnie przy -20tu palił,z dużym bólem,ale palił,a spalone miałem jak się okazało wszystkie.PinkFloyd pisze:mi na wszystkich spalonych przy 0 st palił od strzała
To co opisujesz wcale nie musi być problemem świec. Sam widzisz ,że chłopaki odpalali na całkowicie spalonych świecach swoje TDI-ki.krzysbiker pisze:wiesz wole byc przezorny bo nie garazuje auta
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości