Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
To nie jest kąt wtrysku .To co widać na scrinie to działanie n 108 którego zadaniem jest wyprzedzanie bądż opużnianie kąta wtrysku w czasie pracy silnika .Blok 013 to korekcja dawek na wtryskach . Kąt wtrysku żadany przez kompa i aktualny widać w bloku 000,którego tu nie ma .Powinien wynosic ok.43-51 przynajmniej w jednostakach w vag comiedamian4422 pisze:Jaka wartość powinno mieć wyprzedzenie wtrysku w golfie 3 z silnikiem 1.9TDI 90km?? U mnie pokazuje coś takiego:
arwam, Więc tak,ja mam zrobioną taką sobie bo nie zwracałem uwagi żeby wygladała profesjonalnie tylko żeby działała .Z taką elegancką jest na pewno dużo więcej zabawy a co za tym idzie i czasu trochę trzeba poświęcić .A u mnie z tym czasem krucho ,niestety .Także napisz jaką chcesz to zobaczę czy będę miał z czego zrobić. Co do ceny to na pewno nie bedzie z kosmosuarwam pisze:munior, ile byś chciał za zrobinie przejściówki pod zegar?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości