Czemu taki komunikat ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wczoraj dolałem wody destylowanej bo ona paruje a koncentrat zostaje i dziś rano było ok nie wyświetla sie komunikat
ps. oglądałem program na TVN TURBO jak sprawdzali płyny chłodnicze najlepsze parametry miał TESKO- wy płyn
płyn paruje to normalne a przy niskich temperaturach zmiejsza swoją obientość i trzeba uzupełniać. Sprawdziłem jakość i była dobra.
ps. oglądałem program na TVN TURBO jak sprawdzali płyny chłodnicze najlepsze parametry miał TESKO- wy płyn
płyn paruje to normalne a przy niskich temperaturach zmiejsza swoją obientość i trzeba uzupełniać. Sprawdziłem jakość i była dobra.
Ostatnio zmieniony wt wrz 16, 2008 07:51 przez jacek1972, łącznie zmieniany 2 razy.
dzieki wielkie , ja dzis jade na wymiane tylko jeszcze pytanko ile wchodzi plynu do 1.9 tdi ???
juz kupilem plyn dwie butle po 1,5 litr koncentrat
[ Dodano: 17 Wrz 2008 09:49 ]
Temat uwazam za zamkniety- jak sie okazalo wystarczylo dolac wody do zbiorniczka i ok . Ale i tak przed zima zmnieniam plyn - zalecana zmiana co 3 lata lub 100000 tys km. Pozdrawiam
juz kupilem plyn dwie butle po 1,5 litr koncentrat
[ Dodano: 17 Wrz 2008 09:49 ]
Temat uwazam za zamkniety- jak sie okazalo wystarczylo dolac wody do zbiorniczka i ok . Ale i tak przed zima zmnieniam plyn - zalecana zmiana co 3 lata lub 100000 tys km. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt wrz 16, 2008 11:14 przez mirdek, łącznie zmieniany 1 raz.
Czemu taki komunikat ?
kühlmitted prufen - mam taki komunikat od kilku dni .... ktoś pomoże ? Mam auto od marca to moje pierwsze i dopiero stawiam pierwsze kroki. Jest ktoś z Łodzi kto zna temat i pomoże ?