wymiana rozrzadu a strata mocy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
większy niż Ci się wydaje, bez dmuchawy było by słabodaave pisze:powietrze ma taki istotny wplyw?
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
ESP to jak go kupilem co jest nie tak niby komputer nic nie pokazuje ale jak wciskam guzik od esp to nic nie reagujePyton50 pisze:A ESP Ci się nie świeci?
ogolnie to z czasem wychodza rozne ciekawe rzeczy ale co zrobic trzeba sie z tym uporac
kulon-x powiem ci ze pod zbiorniczkiem jest tam zlaczka i przymocowane niby do nadwozia ale to jest wogole tam nie poprzykrecane i luzno chodzi a pod spod jutro zajrze
chodzi mi o wylot domniemam i z ta wiedza wiem ze powietrze ma znaczacy wplyw choc moze nie wiem jak to przechodzi przez silnik i cale te urzadzeniawylot (domniemam ze to wylot jest) powietrze ma taki istotny wplyw?
[ Dodano: 16 Wrz 2008 19:51 ]
no i test przeprowadzony, zalozony nowy przeplywomierz i nic echo bez najmniejszych zmian
jak mozliwosci ze podpieli na odwory turbine?
nie wiem jakies jeszcze ktos ma pomysly?
[ Dodano: 18 Wrz 2008 21:14 ]
no i panowie sprawa sie rozwiazala
gdzies ponoc jakies kable pozrywane i wlanczal sie tryb awaryjny
auto jutro odbieram zobaczymy odpytam dokladnie
Ostatnio zmieniony ndz wrz 14, 2008 22:52 przez daave, łącznie zmieniany 2 razy.