powodzenia, mam nadzieje że zrewanżujesz sie Markowi vel TDI86no wlasnie sie zgadalem z leo... pod koniec przyszlego tygodnia zrobi mi nowy program:)))
A Marka od Leona znam:) Ze tez o nim nie pomyslalem - swiat jest maly hehe:)

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
dobre szczypce i 10 płaskąornos pisze:kurcze nie dopcham sie dzisiaj do podnosnika/kanalu u kolegi na warsztacie. Raczej nie mam szans siegnac do tego od gory? jaki klucz jest tam potrzebny do regulacji tej sztangi?
mi tego nie muisz mówić..we Wrocławiu mamy Autoseba, który reklamuje się na Allegro że profeska itp. średnio dwa auta w tygodniu przyjeżdżają do nas bo coś jest nie halo z ciśnieniem doładowania, drżenia itp.golfir pisze:taa i ta niemiecka firma do której wysłał soft to FasTtuning allegro hehe boze chroń nas przed takimi "fachowcami"
Oh My Godmirass pisze:Hiciorem tygodnia było Audi Quattro AFN, który dymił gorzej niż moje Big Turbo
No to na to ten planowany czas poświęciliście?ornos pisze:Nie dajcie sie namowic na ten film Sex w wielkim miescie - toz to masakra jakas... meczarnia jak holera heh:))) A jeszcze w dodatku trwa ponad 2 godziny...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości