SkinnerPL, nie wiem dlaczego tak się obruszyłeś !! Zrobiłeś jak mój brat sprowadził mk2 z niemiec mówiłem mu że coś z silnikiem jest nie tak w zbiorniczku był osad oleju, z rogu głowicy był pociek a do tego auto sie nie nagrzewało. Odrazu mu mówiłem że silnik jest na zdechnięciu ale on mówi że jechał 170 km/h i cyka jak bendzynka, a do tego abs, wspoma i takie tam. Mówiłem mu chociaż zdejmij głowice zobaczymy co i jak, powiedział eee tam tydzień temu wracał ze słupska i za koszalinem woda do góry i tyle z jazdy a też zrobił od kupna jakieś 30 tyś. Wczoraj rozebraliśmy silnik termostatu nie było z wiadomego powodu, uszczelka miała przedmuch w 3 miejscach, pierścieni nie było (prawie) a głowica nadaje się na złom pękła w 4 miejscach miedzy zaworami a wtryskami. Nie widziałem czegoś takiego. Nie wiem jak ty dbasz o auto ale ja jak coś jest nie tak od razu szukam przyczyny!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]