tłumnik drgań koła pasowego (od wału korbowego)

TDI, TD, D.... Piszemy tutaj TYLKO O PROBLEMACH Z SILNIKAMI DIESLA!

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

zloty60
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: zloty60 » sob mar 03, 2007 11:30

Twoj "komis" tez robi roznice.A wiem bardzo dobrze o ktorym szrotowisku gadasz wlascicel to znajomy.Ale nie wiem czy u niego znajdziesz takie kolka gdyz ma on czesci tylko do nowszych aut.A wdajac sie z nim w dyskusje i marudzac o cenach szybciej stamtad sie wyjdzie niz przyszlo.Nie wiem co masz do mojego"prawie Lublin" ale chyba nie to co mysle, bo sie pogniewamy.Temat sie zaczal o kole pasowym a ty zlosliwie mi tu wyjezdzasz....

Ja mialem uszkodzone to kolo.Wiec wymienilem na nowke.Jest ok.Kolega moze miec uszkodzenie malego kola zebatego.Wiec niech wymieni to.
Po co robisz niepotrzenba dyskusje...

Przypominam ze kolega nie chce kupowac uzywanego...
hayabusarider pisze:Jak ASO forda nie rozumiem??
A za używkę dziękuję -- napewno lepsze nie będzie niż moje. Buja mi się to koło na 0,5 cm na boki, aż napinacz wibruje

CB :) BEZ TEGO SIE NIE RUSZAM !!!!!!!!!

szatanek
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: szatanek » sob mar 03, 2007 14:51

Ja tylko poprostu napisałem Ci gdzie on jest, wczesniej napisałeś gdzie jest taki komis , to odpowiedziałem i tyle , wiem ze gośc ma czesci do nowych aut, ale akurat miał takie koło do MK3, załozyłem i było dobre, fakt jest faktem ze nie zawsze mozna kupic uzywane w dobrym stanie, a nawet gorsze niz sie ma, mi sie udało. pozdr.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki Diesla-problemy dotyczące tylko silników”