400 zl chca za korekte dawki startowej, a to tylko 5 minut pracy
zawodowo zajmuje sie programowaniem robotow mi maszyn i tez jak tylko moge korzystam z programow gotowych robiac tylko drobne zmiany.
pozdrawiam i zapraszam na

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Tyle ze "efekty" daje tez zalozenie swiec "sportowych", magnetyzerow, strumienicy, plyty CD pod lusterkiem itd. Jakies 90% osob, ktore sobie "to" zalozylo zaklina sie na wlasna matke ze jest efekt, ze auto szybciej przyspiesza, ze mniej pali etc. Paru odwazylo sie pojechac na hamownie i .... :green_fuck:research1 pisze:... Owszem może oni dodatkowo zmierza mi moc i bede wiedział ile mam KM ale najwazniejszy jest efekt a nie to ile auto ma na papierze...
No to widac kiche ludziom wgrywam....patrz zamiast logowac i sprawdzac parametry mozna spojrzec na przebieg i wgrac nr 1 lub 2....kurka a ja czas trace.figurel pisze: Wgrywamy dwa softy, SOFT NR 1 do auta po 50 tys. i SOFT NR 2 do drugiego auta po 150 tys. km przebiegu..
hehehe... wg twojego opisu każdy fabrycznie nowy samochód ma robiony soft pod dany silnikjacekd pisze: Pytasz dlaczego chipowanie jest gorsze od wirusowania???
Dla mnie sprawa jest prosta - jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego. Kazdy silnik jest inny, nawet nowe auta wyjezdzajace z fabryki moga miec roznice w mocach (w TDI najczesciej na plus), wiec nie bede juz mowil nawet jaki wplyw na stan silnika ma jego eksploatacja.
Skoro wierzysz ze sa jakies uniwersalne wartosci, ktore pasuja do kazdego silnika danego typu (powiedzmy ASZ) niezaleznie od mocy, od daty wykonania (bywaja drobne roznice w czesciach) itd. itp. to gratuluje Ci dobrego samopoczucia.
Gościu pracował w serwisie VW więc miał dostęp do cześci i akurat wyrwał za 550zł ale używane. Niemniej były one sprawdzane i wyczyszczone wiec nie musiałem sie martwić o ich stan.djtom pisze:gdzie za tyle dorwałes...?550zł wtryski
Nie z mojego postu, tylko z Twojego braku zrozumienia.leo... pisze:hehehe... wg twojego opisu każdy fabrycznie nowy samochód ma robiony soft pod dany silnik![]()
![]()
Jasne, że tak. Pod konkretny egzemplarz silnika, auta, klienta... Niektórzy klienci rysują żądane wykresy palcem po ekraniefigurel pisze:Tuner wgrywa nowy soft "strojony" pod konkretny silnik?
szybko lutujesz400 zl chca za korekte dawki startowej, a to tylko 5 minut pracy
Opalarka ?uysy pisze: szybko lutujesz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości