Diesel wolnossący - mody?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
chyba lepiej bedzie jak se magnetyzery założysz na przewodzie paliwa który dostarcza olej napedowy do pompy i na rurze przed filtrem powietrza. Ja tak mam a magnetyzery dodają około 8% mocy bo magnesy układają cząsteczki paliwa i powietrza i w ten sposób ładnie sie łączą a nie tak chaotycznie. Ja tak mam i mówiąc poważnie czuć znaczną różnice tak jakbym miał conajmniej 1.7 D Koszt magnetyzerów na allegro to około 60zł komplet. Sądze że mam okolo 60km w swoim 1.6 D. Naprawde magnetyzery duzo dają
VW Golf MK1 1.6 D
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Jerry-diesel pisze:chyba lepiej bedzie jak se magnetyzery założysz na przewodzie paliwa który dostarcza olej napedowy do pompy i na rurze przed filtrem powietrza. Ja tak mam a magnetyzery dodają około 8% mocy bo magnesy układają cząsteczki paliwa i powietrza i w ten sposób ładnie sie łączą a nie tak chaotycznie. Ja tak mam i mówiąc poważnie czuć znaczną różnice tak jakbym miał conajmniej 1.7 D Koszt magnetyzerów na allegro to około 60zł komplet. Sądze że mam okolo 60km w swoim 1.6 D. Naprawde magnetyzery duzo dają
[looooooooooooooooooooooooooooooooool]