ogrzewanie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
ogrzewanie
witam mam miejmy nadzieje mały problem otóż silnik sie zagrzeje jest ok dmucha ciepełkiem tam gdzie mu przekrece ale na nogi nic nie dmucha gdzie szukac usterki z góry dzieki
Witam!!! miałem podobny problem !!! okazało się że spadła rura z prowadzenia powietrza koło dmuchawy!!! dostałem się do niej przez odkręcenie półki pod schowkiem pasażera w sumie prosto!!! i tam zobacz te rury!!! jak nie masz knigi do VW Golf na kompie to na PRV daj mi maila i ci podeśle może pomoże !!!
pozdrawiam powodzenia papa
pozdrawiam powodzenia papa
- janek822
- Użytkownik
- Kontakt:
druga przyczyna bardziej prawdopodobna i częściej spotykana to zarwana linka bądź poprostu spadła, rozbierz panel sterujący(te pokrętła) po wyciągnięciu zobaczysz czy wszystko jest na miejscu. Jak nie to załóż linke, kup nowa albo wsadx w swoje miejsce i zaciśnij czyms na końcu by sie trzymała. Nie podam ci linka strony bo nie pamietam sle użyj ''szukaj''
chip+216(made in mirass) = około 130PS/290NM narazie :)
myśle ze poradze ale jak można by było jakies info broda1920@interia.pl z góry dzieki
[ Dodano: 12 Lut 2007 14:07 ]
ok juz wiem w czym był błąd ustereczka usunieta
[ Dodano: 12 Lut 2007 14:07 ]
ok juz wiem w czym był błąd ustereczka usunieta