Silnik TDI 90/100/105/110/130/150 km
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
pompowtryski byly w 115 ps paskach bodajze,ale nie wiem czy to jest pierwszy pompo...inek01 pisze:Kapibara napisał/a:
tak zdne tam popowtryskiwacze one zaczunaja sie od 110 bodajze
No nie tak bardzo. Sprawdz silniki ANU - 90KM, ATD - 100KM, AVW - 100KM
[ Dodano: Pon Lut 13, 2006 11:33 ]
Swoja droga, ANU byl juz w 1999r
pozdro
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color].
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Jak dobrze i niedrogo to forumowicz Uysy z Lodzi. Kilkanascie aut z forum smiga na jego programach.jabstone pisze:Witam
mam pytanko kupiłem teraz nastepnego golfika 4 tylko teraz disel 150 ps ARL i mam pytanko gdzie moge dostac dobrego wirusa + hamownia oczywiscie nie za drogo
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
dziekiGitner pisze:Jak dobrze i niedrogo to forumowicz Uysy z Lodzi. Kilkanascie aut z forum smiga na jego programach.jabstone pisze:Witam
mam pytanko kupiłem teraz nastepnego golfika 4 tylko teraz disel 150 ps ARL i mam pytanko gdzie moge dostac dobrego wirusa + hamownia oczywiscie nie za drogo
Pozdro
Gitner
[img]http://www.vwgolf.waw.pl/forum/images/signatures/164263427247e6136cded25.jpg[/img]
Reasumując - silniki 110KM
Witam!
Reasumując temat, chciałem prosić o informację, które silniki TDI 110KM montowane w Golfach są na pompach, a które (jeśli w ogóle) na pompowtryskach. Dokopałem się już, że te 110. konne silniki to: AFN, AHF, ASV, AVG. Czym one w ogóle się różnią i którego najlepiej wybrać, a którego na pewno nie brać (i dlaczego).
Co z silnikami o większych mocach - 115 AJM, AUY; 130 ASZ; 150 ARL - czy są wśród nich jakieś bez pompowtryskiwaczy?!?. Czy pominąłem jakiś silnik?
Reasumując temat, chciałem prosić o informację, które silniki TDI 110KM montowane w Golfach są na pompach, a które (jeśli w ogóle) na pompowtryskach. Dokopałem się już, że te 110. konne silniki to: AFN, AHF, ASV, AVG. Czym one w ogóle się różnią i którego najlepiej wybrać, a którego na pewno nie brać (i dlaczego).
Co z silnikami o większych mocach - 115 AJM, AUY; 130 ASZ; 150 ARL - czy są wśród nich jakieś bez pompowtryskiwaczy?!?. Czy pominąłem jakiś silnik?
Pozdrawiam
Tomasz
Tomasz
jesteś pewien , że to pompa , a nie nastawnik jakie objawy w ogóle paliwa nie podajeossol pisze:Witam! Mi wlasnie padla pompa
1z i AFN mają te same pompy chybaossol pisze:Czy jest mozliwosc wstawienia pompy
można od AFN , najlepiej byłoby od ASVossol pisze:wtryskow od 110-tki??
pewnie , że takNo i czy bedzie jakis efekt??