Czy TDI z 96 powienien miec MFA?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Czy TDI z 96 powienien miec MFA?
jak w temacie
Ostatnio zmieniony pt sty 12, 2007 13:06 przez Cobra, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
To zalezy czy w 90KM czy w 110KM. W tym pierwszym bylo za doplata, w AFN chyba standard ale nie jestem pewny.
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
-
- VW Baron
Po VINie nic nie powiem, zrob zdjecie naklejki ktora jest w bagazniku pod wykladzina na tylnej belce lub podlodze. Na niej sa kody wyposazenia, po tym szybciej sie dojdzie czy MFA powinno byc fabrycznie czy nie.. Nie kazdy TDI mial. U mnie nie ma.Cobra pisze:WWWZZZ1HZTP252904 tyle tylko wiem aha rok 96 niema elektrycznych szyb
Pozdro
Gitner
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
Nie powiedziane ze bedzie tam kod od MFA. Przeciez tam jest tylko mala czesc kodow. Jakby miala byc cala lista, to by zajela chyba pol bagaznikaGitner pisze:Na niej sa kody wyposazenia, po tym szybciej sie dojdzie czy MFA powinno byc fabrycznie czy nie
U mnie na wklejce nie ma kodu odnosnie MFA, a jest na pewno od nowosci. Zegary fabryczne itd..
-
- VW Baron
Wg moich info w TDI 90 i 110KM w wersjach CL, GL - MFA bylo za doplata. Cobra tak wogole to czemu tak sie tego MFA czepiasz? Licznik zawsze mozna zmienic..
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
-
- VW Baron
Kolego ja sie nie czepiam. Jestem ciekawy dlaczego o to pytasz. Wywnioskowalem ze kupujesz auto i pytasz sie czy powinno byc MFA. Moje pytanie nie bylo zlosliwe, ale mysl sobie co chcesz. Wiem ze chcac miec MFA na wymianie zegarow sie nie konczy.. ale skoro robisz z tego problemy to twoja sprawaCobra pisze:Ginter nie czepiam tylko gzrecznie pytam.jak niemasz ochoty to nieodpowiadaj bo Twoje zbedne komentarze sa niepotzrebne.A jak bys byl takim wielkim znawca jakim sie robisz to bys siedzial ze w wersjach bez komputera nie wystarczy zmienić licznika.
Wg ETOSA '06 MFA w 1Z byl dostepny juz od 94r w wersjach europejskich i usa.inek01 pisze:Wg ETKI zegary z MFA w Dieslach byly w ogole dopiero od roku modelowego 96'.
Pozdro
Gitner
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R