ciezko pali.co jest?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
ciezko pali.co jest?
witam.kupilem niedawno mk.4 tdi asv i mam z nim problem.wczesniej mialem mk.3 tdi i palil od razu bez zadnych problemow od pierwszego strzalu,po pol obrotu silnik byl juz na chodzie.nawet przy mrozach -30 stopnii.przesiadlem sie do fury o 7 lat mlodzszej i sie podlamalem.przy temperaturze +5 chehle.dopiero za 3-5 obroceniu zapala meczac sie przy tym strasznie.co moze byc nie tak?wymienilem filt paliwa myslac ze moze paliwo ucieka po dluzszym postoju z pompy ale niestety nie pomoglo.moze byc to wina np swiec zarowych ze ktoras padla?nie wiem co mam robic.pomozcie
moze masz swiece zarowe padniete... zacznij od sprawdzenia ich.
Moze slabo kreci tak ze ledwo przelamuje??? spr stan aku jak aku dobry to moze rozrusznik jest slaby i nie daje mu kopa. Skoro wczesniej miales tdi to wiesz ze wystarczy raz a mocno zakrecic takie glaskanie nic nie daje;d
Moze slabo kreci tak ze ledwo przelamuje??? spr stan aku jak aku dobry to moze rozrusznik jest slaby i nie daje mu kopa. Skoro wczesniej miales tdi to wiesz ze wystarczy raz a mocno zakrecic takie glaskanie nic nie daje;d
SPRZEDAM: Przełącznik zespolony kierunków i wycieraczek wersja z kompem golf IV
Pompa wody prawie nowa silnik AHF (ALH,ASV,AGR)
Pompa wody prawie nowa silnik AHF (ALH,ASV,AGR)
- Remigiusz78
- Ma gadane
- Kontakt: