[MK2] Jak sie zachowa silnik bez turbiny?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
róznie na temat T3 mówią, jedni że za duża, drudzy że dobra, ja uważam ze niezła. po mieście w zasadzie można jeździć spokojnie mało z ciśnienia korzystać, za to w trasie jechać szybko bez przegrzewania. minusem jest brak regulacji ciśnienia z czym można sobie poradzić inaczej
linków niestety nie mam żadnych

viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
przyjechali, popatrzeli, zapłacili, wzięli i pojechali:) teraz szybki montaż i w trase. powodzenia
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
a możesz Ty albo ktoś z forum opisac jak to się robi (odłączyć i sprawdzić jak wyrzuca olej) ?J316 pisze:Co do brania oleju to faktycznie turbina bierze, mechanik w mojej obecności na chwilę ją odłączył o poakzał jak wurzuca olej w duzej ilości:)

remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN
no niby tak jest zawsze że jest zapocone, ale myślałem że jeśli napisane byłoTo_mas pisze:odłącz obydwie gumowe (te grube) rury co do turba i zobaczysz czy w środku turbiny jest olejRobertP pisze:a możesz Ty albo ktoś z forum opisac jak to się robi (odłączyć i sprawdzić jak wyrzuca olej) ?) (moze byćlekko spocone ale nie powinno być zbytnio tam oleju)
że wyrzuca olej to myślałem że jakoś sprawdzacie wizualnie podczas pracy silnika
a tak to ja wiem ale dzięki za info

remontuję, buduję łodzie, kajaki, canoe i jachty np. Mazurek650 -proszę pytać :)
Sharan - AFN
Sharan - AFN