[MK3] Problem z odpalaniem!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[MK3] Problem z odpalaniem!
Problem z odpalaniem golfa III silnik AAZ! Jak jest zimny, włanczam zapłon, kontrolka od świec się świeci, a do świec prąd już nie dochodzi!! Sprawdziłem bezpiecznik pod maską i na nim prąd jest !? Co może być przyczyną??? Może ktoś miał podobny problem???
Re: [MK3] Problem z odpalaniem!
to jak go zapalasz kręcisz i kręcisz aż zapali ?mike NIES pisze:Problem z odpalaniem golfa III silnik AAZ! Jak jest zimny, włanczam zapłon, kontrolka od świec się świeci, a do świec prąd już nie dochodzi!! Sprawdziłem bezpiecznik pod maską i na nim prąd jest !? Co może być przyczyną??? Może ktoś miał podobny problem???
kontrolka niewiele ma tu ma wspólnego
ja cięzko Ci zapala to moze weź na przykładu +12V z aku podepnij pod listwę na 10s
i odpal maszynę, czy zagada od razu bez problemów
moze masz walnięty przekaźnik

kurcze teraz Ci nie powiem za daleko mam do autka jutro jakmike NIES pisze:teraz pomagam sobie samostartem, ale ile można, nerwów już nie mam!!
Jakie ma oznaczenia ten przekaźnik??
zerknę chyba że ktoś w międzyczasie coś wykręci z etka
albo poszukaj szukajką
a tutaj dałem zapytanie "przekaźnik świec" i wywaliło 10szt tematów zerknij w któryś albo daj inne zapytanie ...