[MK2 TD] Jakie swiece żarowe?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
[MK2 TD] Jakie swiece żarowe?
Witam mam pytanko jakie dobre i tanie świeczki żarowe do turbodiesla
Ostatnio zmieniony czw paź 12, 2006 14:10 przez jendrula36, łącznie zmieniany 1 raz.
- krystek007
- Ma gadane
Re: Świece żarowe do TD
ja obecnie mam Bosha wczesniej mialem Monark (tania no i chybajendrula36 pisze:Witam mam pytanko jakie dobre i tanie świeczki żarowe do turbodiesla
dobra, ale raczej nie polecana, ja je spaliłem od rozruchu na prostowniku )
a wczesniej mialem Iskry ktore tylko jak zrobilo sie lekko mroźno
zaczęły szwankowac
Kup Beru lub Bosha i z zapalniem jesli wszystko masz poza
świecami OK, to w zimę będzie dobrze ...
niewiem czy jest sęs walić kupe kasy na świece żarowe jak i tak prawie co sezon trzeba je wymieniać miałem boscha spaliły się dwie dokupiłem dwie nowe przejeżdziłem do następnej zimy i znowu musiałem wymieniać. Kupiłem komplet NGK przejeżdziłem zime i znowu widze że któraś padła i znów trzeba wymieniać. teraz mam dylemat jakie kupić i czy wszystkie wymieniać bo już mnie nerwy biorą.
-
- Nowicjusz
Re: [MK2 TD] Jakie swiece żarowe?
Dziękuję wszystkim świeczki już działają i dieselkiem nie targa założyłem BERUjendrula36 pisze:Witam mam pytanko jakie dobre i tanie świeczki żarowe do turbodiesla
kurcze podzielił byś się z kolegami ON, chętnie zakupimy cysternę tanio w kilka osób ...fryta79 pisze:na rzepaku była tylko pruba czy będzie chodził i chodził ładnie, cicho ogólnie git. na codzień leję ropkę mam dostęp i wychodzi mnie taniej niż rzepak. więc ta diagnoza odpada
co do świec kurcze trudno tak jakoś wydumać czemu u Ciebie tak się dzieje
a jak dużo km robisz, może poprostu się zużywają, bo może nie wyłączają się o czasie ...