Otoz zakupilem sobie Golfa 3 1.9 TDI 90KM 94 rok.. 187 tys przebieguCos jest nie tak chyba bo samochod z taka pojemnoscia i moca tych 90 koni i z nieduza waga powinien ladnie smigac.. a on strasznie mi muli na starcie..okropnosc

Dzieki za pomoc
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
jedź z nim do jakiegoś diagnosty - to nie jest normalne żeby TDI nie zbierało się poniżej 3 obr/min ... coś z nim jest nie tak (przepływomierz na dzień dobry do sprawdzenia)olimpek18 pisze:Witam.
Otoz zakupilem sobie Golfa 3 1.9 TDI 90KM 94 rok.. 187 tys przebieguCos jest nie tak chyba bo samochod z taka pojemnoscia i moca tych 90 koni i z nieduza waga powinien ladnie smigac.. a on strasznie mi muli na starcie..okropnoscdopiero jak wejdzie na obroty ok 3000 wtedy zaczyna znacznie przyspieszac.. Nawet jak prubowalem na piasku lekko zerwac z kapcia wogole nei idzie.. Turbine slychac jak sie zalacza i jak dodaje mocy.. ale start jest fatalny.. maluch by mnie wziol.. niechodzi mi o to zeby sie sciagac czy szarzowac ale wkurza mnie ten start ;/ auto bylo sprowadzone z niemiec i kupione w komisie.. Za miesiac bede wymienial rozrzad, filtry oleju,paliwa, powietsza, olej.. Niewiecie co mzoe byc przyczyna tej zamulki w nim ??
Dzieki za pomoc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości