Zacznę od rozrusznika, następnie wtryski, jak nic nie da, wtedy będę szukał następnej pompy, ewentualnie oddam tą do regeneracji

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Czyli paliwo nie jest wtryskiwane do komór. Układ zapowietrzony,albo pompa zdechła. Spróbuj z pompką ręczną jak pisałem wyżej.sebi13 pisze:Co do dymienia przy kręceniu.
Raczej ego nie byłonie zauważyłem
Nie jest to możliwe,ale możliwe jest,że na dziesiątym kilometrze coś szlag trafił w pompie i tego chyba w tej chwili nie zakwestionujesz,tak?sebi13 pisze:Więc jest możliwe że zrobione było ok 10km. Z uszkodzoną pompką wstępną?
Michał_1977 pisze:Czyli paliwo nie jest wtryskiwane do komór. Układ zapowietrzony,albo pompa zdechła. Spróbuj z pompką ręczną jak pisałem wyżej.sebi13 pisze:Co do dymienia przy kręceniu.
Raczej ego nie byłonie zauważyłem
Nie jest to możliwe,ale możliwe jest,że na dziesiątym kilometrze coś szlag trafił w pompie i tego chyba w tej chwili nie zakwestionujesz,tak?sebi13 pisze:Więc jest możliwe że zrobione było ok 10km. Z uszkodzoną pompką wstępną?
oj upartykarol8114 pisze:Uparty jesteś z tą pompą, obym to ja nie miał racji.
poprzednia ciekła strasznie ciekłaQ_mac pisze:A co to za awaria poprzedniej pompy ? Może ma to jakiś związek z obecną awarią ?
Wiedz,że w takih sprawach trzeba pisać do wujka Michała. Wujek Michał ma ze 30 pomp porozbieranych i całych,więc na pewno znalazł bym tą część,której Ci brakło.sebi13 pisze:niestety przez swoją nieuwagę ułamałem stopkę mocującą w GoVie
Noooo...jest mocsebi13 pisze:kupiłem drugą pompę - ponoć mocniejszą
Nojuż teraz na przyszłość zapamiętamQ_mac pisze: Wiedz,że w takih sprawach trzeba pisać do wujka Michała. Wujek Michał ma ze 30 pomp porozbieranych i całych,więc na pewno znalazł bym tą część,której Ci brakło.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 51 gości