Golf 3 1.9D jaki pasek
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Golf 3 1.9D jaki pasek
Dzień dobry wszystkim forumowiczom.
Problem jest następujący- piszczy mi pasek wieloklinowy. Nie posiadam klimatyzacji, pasek idzie od koła pasowego do alternatora i jest chyba bez napinacza. Problem jest w doborze paska, ponieważ napis na starym pasku jest zdarty, pasek kwalifikuje sie do wymiany ponieważ jest rozstrzępiony z obu stron, i przy silnym silniku strasznie piszczy. Pytanie do posiadaczy tego modelu i nie tylko: jaka długość paska będzie pasowała? czy ciężko jest wymienić ten pasek?
Łącze pozdrowienia
Kuba
Problem jest następujący- piszczy mi pasek wieloklinowy. Nie posiadam klimatyzacji, pasek idzie od koła pasowego do alternatora i jest chyba bez napinacza. Problem jest w doborze paska, ponieważ napis na starym pasku jest zdarty, pasek kwalifikuje sie do wymiany ponieważ jest rozstrzępiony z obu stron, i przy silnym silniku strasznie piszczy. Pytanie do posiadaczy tego modelu i nie tylko: jaka długość paska będzie pasowała? czy ciężko jest wymienić ten pasek?
Łącze pozdrowienia
Kuba
- ciachotdi
- diesel m@ster
- Auto: Seat mii
Golf 3 1.9D jaki pasek
viewtopic.php?t=68678" onclick="window.open(this.href);return false;
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest
tylu idiotów
tylu idiotów
Golf 3 1.9D jaki pasek
Idziesz do najbliższego sklepu motoryzacyjnego i kupujesz pasek do twojego modelu , po co sobie główkę zaprzątasz prostymi i oczywistymi sprawami ....
Golf 3 1.9D jaki pasek
Jeśli mogę coś dodać od siebie to polecam pasek Contitech 11,5X730Ld http://www.iparts.pl/auto-czesci/pasek- ... 00450.html" onclick="window.open(this.href);return false;. Będzie pasować idealnie.
Po części do VW Golfa zapraszamy na http://www.iparts.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
-
- Nowicjusz