problem z odpaleniem tdi
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VWGolf.pl Killer
problem z odpaleniem tdi
jak ustawisz rsw 0.740 ,zobaczysz czy będzie zmiana,temat poruszany na forum co i jak,silnik oczywiście zgaszony...
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
problem z odpaleniem tdi
A moge prosic o porade w jaki sposob mam to ustawić? Czy trzeba to rozebrac?
-
- VWGolf.pl Killer
problem z odpaleniem tdi
tu poczytaj co i jak ,temat z forum wpisz taki adres....
Instrukcja czyszczenia nastawnika pompy typu VP 37 by ADAMM ...
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
Re: problem z odpaleniem tdi
a co jak ,że źle to zrobi ? lub po czysczeniu to samo bedzie bo nastawnik już swoje widział i tylko wymiana na cały sprawny bedzie potrzebna....bioly05011 pisze:tu poczytaj co i jak ,temat z forum wpisz taki adres....
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
-
- VWGolf.pl Killer
problem z odpaleniem tdi
kolego VW_seller, ja pisze o ustaleniu RSW a nie czyszczeniu nastawnika ,kilka dziesiat razy robiłem nastawnik i nic chodzą,ośka wyrobiona i chodzi a w drugim przypadku jest lipa sam wiesz jak jest...