Golf 3 1z nie podaje na wtryski.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- daniel9415
- Nowicjusz
Witam. Kolejny dzień i kolejne informacje. Udało Mi się uporać ze wszystkimi błędami, okazało się że wszystkie podzespoły na których wyskoczył błąd są na jednej masie, a ta gdzieś po prostu znikła.. Podałem masę na pin 2 kostki od przepływomierza i błędy po prostu znikły. Auta dalej nie mogę odpalić, paliwo na wtryski podaje juz normalnie, auto po prostu kręci ale nie odpala. Mam już bardzo słaby akumulator, a wydaje Mi się ze jeżeli silnik trochę stał nie odpalany to trzeba nim trochę pokręcić żeby w końcu zalapał, ale moje aku jest juz na to za słabe. .
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
dobry silnik odpala po 3 ruchu rozrusznika ,aku tu nie ma nic do tego jak naładowany i kreci to musi odpalić ,to nie tdi w mk4(alh ahf asv) gdzie przy padającym 2-masie trzeba się nakręcić żeby odpalił ( bo ecu blokuje czy coś )daniel9415 pisze:a wydaje Mi się ze jeżeli silnik trochę stał nie odpalany to trzeba nim trochę pokręcić żeby w końcu zalapał, ale moje aku jest juz na to za słabe
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
- daniel9415
- Nowicjusz
W takim razie juz nie wiem.. Ma ktoś jakiś pomysł co mogę ewentualnie sprawdzić jeszcze ?
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
a z plaka odpala i chodzi jak ktoś psika w rure dolotową ?
naprawa Smartfonów Telefonów,pc, laptopy tablety, diagnostyka vag, delphi itp actia multidiag PRO. serwis vag i innych samochodów wymiana podzespów oraz modyfikacje . regeneracja lub naprawa pomp vp37 wtryskow vp pompo wtrysków pd oraz CR . proszę pisać na priv
- daniel9415
- Nowicjusz
Robiłem tak z kolegą, ale gdy psika plakiem i auto jakby już miało odpalić akumulator nagle pada. Nie wiem, dziwna sytuacja. Albo nagle pada albo ma taki opór przekręcić silnikiem?
Auto zrobione i działa jak należy. Więcej informacji na ten temat w drugim temacie
Auto zrobione i działa jak należy. Więcej informacji na ten temat w drugim temacie
A może pomyliłeś się w ustawieniu wałka rozrządu.Spróbuj obrócić go o 180 stopni i zobacz czy nie będzie kolizji podobny problem miał ostatnio kuzyn i okazało się że się pomylił.
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Co Wy macie z tym plakiem...
Zalać chama paliwem i ma podać na wtryski,nie ma bata.Jak nie poda,to brak napięcia na zaworze,ale skoro siknął ze strującego,to znaczy że go przedrze.Pompka ręczna między filtr a pompe i heja
Zalać chama paliwem i ma podać na wtryski,nie ma bata.Jak nie poda,to brak napięcia na zaworze,ale skoro siknął ze strującego,to znaczy że go przedrze.Pompka ręczna między filtr a pompe i heja
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
Michał_1977, wole psiknac plaka niz meczyc pompe na sucho
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
- VW_seller
- VWGolf.pl Killer
lepszy hardkor to podpalony plak albo podpalona szmata w nafcie .jak od tego nie odpali to już coś nie halo .