Wymiana zespolonej pompy paliwa i podciśnienia.

TDI, TD, D.... Piszemy tutaj TYLKO O PROBLEMACH Z SILNIKAMI DIESLA!

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
maks149
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: maks149 » pt paź 31, 2014 15:14

Witam mam do wymiany pompę paliwa i podciśnienia (cieknie paliwko z pod dekielka) w moim ASZ pytanie jaką pompę kupić
ta poniżej to jakaś nowość na rynku i niema zbyt wiele opinii na jej temat dlatego mam pytanie czy ktoś już miał do czynienia z tą pompą i może udzielić jakichś informacji czy to nie tańsza chińszczyzna ?

http://e-katalog.intercars.com.pl/#/pro ... niowa.html" onclick="window.open(this.href);return false;

czy jednak niema co się zastanawiać i brać boscha (250zł droższa) ?

http://e-katalog.intercars.com.pl/#/pro ... niowa.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Reg forum punkt 9

Audi A4 1.9 TDi BKE + 145km

ToReN
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: ToReN » śr lis 05, 2014 20:02

Witam, mówisz o pompie vakum a nie pytałeś w inter carsie o zestaw naprawczy ? mi prawdopodobnie też gdzieś cieknie paliwo bo caly czas pod pompą jest mokro i zaolejone mocno pachnie ropą ... ale kupiłem od ręki zestaw naprawczy do pompy vakum są tam wszystkie uszczelki oraz 2 sprężynki i śrubki nowe do dekli co prawda 182zł ale próbuję naprawić.

Awatar użytkownika
maks149
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: maks149 » czw lis 06, 2014 13:39

Pytałem niestety do mojej pompy zestaw naprawczy jest niedostępny i trzeba wymienić całą pompę tak też zrobiłem i kupiłem boscha za 690zł +uszczelkę między pompę a blok silnika.

Temat do zamknięcia.

Audi A4 1.9 TDi BKE + 145km

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki Diesla-problemy dotyczące tylko silników”